THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, October 30, 2010

aku confuse

asasi undang undang
diploma seni kulinari
diploma pentadbiran awam
diploma perakaunan
diploma pengurusan bank



aku confuse sekarang
mana nak pilih ni ? -.-'
p/s: jangan ditanya cita cita aku tau

12 ribu orang sayang aku:

myFirdaus said...

aku xmo tanya cita2 ko, aku nak tanya mane ko lebih minat? mana ko rase ko boleh pegi? and ko kne tgok jugak prospek kerjaya kat M'sia skrang...

Lelaki Ini said...

1)asasi undang2..
2)diploma pentadbiran awam
3) diploma perakaunan...

Aliff Haikal said...

firdaus: akaun ;)

lelaki ini: hurmm memang tiga2 tu sedang dipertimbangkan . thanx

Cikgu Fikri said...

Skadar berkongsi...
Dulu aq minAT sGT Ngan Accounting n ekonomi n law...
Cm2 aq mohon..
Last2 aq dpt Accounting...
Tp, aq dlm dilema nk plih accounting or IPG...
sMUA KPUTUSAN NI perlu dbuat dlm masa 24 jam!!!
Last2 aq plih Institut Pendidikan Guru...
Alhamdulilah...
Best....

p/s: Buatlah pilihan yg sewajarnya..
Pertimbagkan dgn seadanya,
tetapkan keputusan dgn sepuasnya.

Aliff Haikal said...

cikgu: sy tak minat jadi guru. hehe
tapi sy rasa mcm nak pilih accounting. nak sambung sebab dah dua taun sy belaja account kat sekola
mcm sia2 je biarkan gitu je.. tapii law pun saya suka . hurmm dilema laa . hehe

CAMALIA said...

kau amek acc jela .

Cik Su said...

pilih yang ko minat dik..jangan men hentam jer ko amek..nanti ko nyesal tak sudah..teleti dulu mane strong mane weak ko..ok..gud luck

Aliff Haikal said...

camalia: errr kau. haha akan dipertimbangkan XD

ciksu: sy tau sy tau , heheee ;) thanx

bella said...

tanam anggur (:
eheee .

AHMAD KAMAL B JANUDDIN @ IBRAHIM said...

betul ker apa yg kita ambil ari ni itu lah yg kta jadi akan datang?? huhuhu no comment..
:)
tanya hati.. jgn tanya minda.. hati mula2 kata apa??
then.. itu lah yg terbaik.. sbb ati x pnah menipu pda tuannya.. tuan nya saja yg menidakkan kebenaran hati.. hahaha :)

farhah adeli said...

pilih yang awak minat dan rasa boleh buat for the whole life.

klau suka hafal2 + outspoken pilih law.
klau suka masak2 pilih kulinari.
klau suka kira2 pilih akaun.
klau suka general management pilih pengurusan bank or pentadbiran awam.
:)

Aliff Haikal said...

farhah: thanx a lot ! ^^
kamal: thanx jugak! ^^