THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, October 1, 2010

kenapa dia?

kenapa kau yang couple dengan ex aq
sekarang kau dalam proses nak sakitkan hati aq ke?
okay aq mengaku masa kau cakap pasal gf kau [ex aq]
aq rasa jelous yang sangat
bodoh ah perasaan ni.bodoh bodoh bodoh
kenapa masih ada walau aq dah buang jauh jauh
and to kau , stop talking about her infront of me !
=.=''
kau tahu tak aq sakit hati

urgh! aq kena terima hakikat dia kau punya
i've to accept it

THE PAST IS OVER
THE FUTURE IS BEGINNER

4 ribu orang sayang aku:

syasya said...

sbar jela ek..
be str0ng! :)

Aliff Haikal said...

fokus pada gf yg sekarang
takmau sakitkan hati dy
:)

syasya said...

bg0s2..!

Husna said...

the past is over, the future is beginner < bagus yang ni.

Ok, kalau nak cakap fasal jealous tu. Memang, tu semua sifat manusia. Tapi kalau ada yg baru, rasanya tak perlu la kot nak jealous dekat org tu. Berbangga kerana ada yang baru. Kan? hee.

Ok, yang penting sekarang selaraskan spm dengan gf. kerana spm itu lebih penting :)

Seksa sekarang untuk senang dikemudian hari ! :)