THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, October 11, 2010

merancang masa depan itu indah . HAHAHA

nyott nyott
bangun pagi dengan semangatnya sebab malam tadi hagham boleh tidur
setan apa ntah bertenggek kat mata aq suruh jangan tidur
last last pukul 4.30 baru boleh lelapkan mata sekejap tu pun lepas aq paksa then pukul 6 kena bangun
kau bayangkan aq tidur berapa jam saja? taknak semangat pulak kan kat sekolah
HAHA~
saya suka hari ni sebab takde perhimpunan rasmi! ;D

pagi pagi dah kena ngadap muka budak ini . huh=.=''
aq masih menunggu kata maafnya . kalau tak minta maaf go to hell lah !

belajar tadi agak fun even masa english tadi ngantuk tahap gaban
tapi cikgu cuba sedaya upaya buat lawak and menjadi lawaknya *tepukTANGAN*
then masa belajar dengan cikgu english tadi,try tanya pasal peluang pekerjaan lepas spm nie
tanya lah pasal bidang hospitaliti dan pelancongan ni kalau banyak peluang pekerjaan
teacher cakap ada tu ada tapi susah nak dapat tapi selalu kena bukak agensi sendiri lah
hmm then tanya plak pasal seni kulinari . jawapan nya agak positive
tapi aq masih dilema lah sekarang. taktaw nak pilih jurusan apa lepas spm nanti
accounting/seni kulinari/hospitaliti&pelancongan/pengurusan hotel/pramugara/medical undek kementerian kesihatan =.='' blur
anyone yang tahu menahu,keep in touch dengan aq eyh ;)

thanx also to myza,zue nad bagi info masa talkative tadi :D
tadi masa kelas pecutian pecutan akhir spm bahasa melayu
santai je kan sambil tanya peluang pekerjaan kat cikgu bm pulak
HAHA aq sedang merancang masa depan ni :')
then lepas tuh masa talkative sambil cerita kat mereka tentang mimpi aq
nak taw apa yang aq mimpi ? jangan buat kecoh tau. HAHAHA
aq mimpi arwah sosilawati jumpa aq kat lapangan terbang mana ntah.dy bagitau something yang aq masih ingat

sosilawati: saya tak mati lagi!saya pergi england bercuti,berita dalam
surat khabar semua tu tipu je
aku: =.=''

aq taktahu kenapa dan mengapa aq dapat mimpi camgitu
padahal aq mana ada kaitan dengan arwah
haihh pelik siottt
then lepas dorang dengar cerita mimpi aq tu dorang suruh aq buat kenyataan akhbar bagai
HAHAHA tergelak aq .
apa jadah nak buat semua tuh bagai, dah meninggal pun kan arwah
maybe dorang rasa mimpi aq tu petanda or what
huh. abaikan sahaja mimpi itu okay . HAHAHA




0 ribu orang sayang aku: