THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, October 17, 2010

indahnya nama aku ;)

ALIFF HAIKAL
sedap tak nama nih? *promote*
haha
actually tadi aq saja lah pergi google and search maksud nama nama islam
then dapat lah satu blog ni
try search nama ALIFF . tap! jumpa ,nak tau maksudnya
ALIFF= kawan rapat . ;)
lepas tu search pula nama HAIKAL. TAP! jumpa
HAIKAL=pokok yang besar dan subur ;)
OMG my parents choose the good name for me lah! ;)
lepas ni nak cari nama untuk bakal anak anak aq lah
HAHA:P
nak tau lebih lanjut? [click sini]
cari lah maksud nama korang . okay?
tapi zaman sekarang nama orang islam makin pelik lah. taktau lah kalau ada maksud ke tak nama yang pelik pelik ni. wallahualam

eyh you! pernah dengar tak students umur 16 tahun kahwin
eh eh bukan kahwin sebab tut tut . jangan fikir negative okay
dy ni umur baru 16 tahun . perempuan tapi dah kahwin
OMG! lepas aq tengok kat blog dy
so sweet lah dy
bukti? nah [click sini]
mesti dah baca kan? OMG!!! both of them so so very very sweet couple and suami isteri
jelous tau tak. dah lah si suami nya handsome+alim . isterinya pun cantik+alim .

perempuan yang baik untuk lelaki yang baik dan lelaki yang baik untuk perempuan yang baik

more info:
si isteri berumur 16 tahun.seorang tahfiz
si suami berumur 24 tahun.seorang guru agama

see? memang patut mereka bersama ;)
alhamdulillah and supaya dapat zuriat yang soleh serta solehah. amin;)


5 ribu orang sayang aku:

cicakgirl said...

rajin cari makna nama!
kagum dengan keberanian ema

mRa said...

hehe.

akak br je bace blog adek ema tu jugak.. memang lawa kan. hee. XP

ekal bile?hehe

Aliff Haikal said...

cicak: tu lah. dy nak elak dr menambah dosa maksiat. tabik lah kat dy ;)
mra: them so cute lah, auw jeles ! HAHAHAHA
ekal? errr. bile ek. hahhaa;p

Jiha said...

waaa , dh tngok maksud nama jiya ! thanks aww , rjin je ekal ni . haha ! yg ema tuu . kawin time umur 16thun ! alhamdulillah kalau dua2 solehah kan . yg kito ni , soleh tk , solehah tk , nk kwen cepat ==' ekeke .

Emilia Emira said...

sweet kan dorg tuh..haha
spm dulu..pahtu kawen laa...ngee~