THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, October 6, 2010

kalau sehari tak online ?

huaaaa
dapat online facebook ! YM ! also BLOG
sehari tak online . pheh macam seminggu dalam kurungan
ahaha
korang tak nak tanya ke kenapa tetiba aq jadi super duper happy ni
:D
sebenarnya semalam line internet kena potong
hoi kau! baca slow slow lah. malu aq *blushing
HAHAHA
tapi aq pujuk bapak aq suruh cecepat bayar line tu
and hari ni balik sekolah tengok akak aq dah online dulu
cikalo kau akak. HAHA *dalam ni je aq berani kutuk akak aq ;P
okay sudah sudah! kuat betul bergosip eyh
HAHA

semalam berlaku insiden yang amat mem-bengang-kan
HAHA
berlaku dalam kelas masa lepas rehat
masa tu aq tengah seronok bersembang kan
then tetiba myza masuk dalam kelas
kebetulan masa tu aq memang nak panggil myza pun nak tanya something
tapi aq boleh terpanggil IJA . OMG !
tersalah panggil and then myza pun keluar dari kelas tu lepak kat luar sebab geram
dahlah aq panggil nama yang memang anti kot kat semua
HAHA aq terpaksa cover balik then buat muka tak bersalah sambil memanggil myza
then minta maaf kat dy
sorry okay myza sebab terpanggil kau dengan nama thats minah
HAHA tapi nasib baik myza ni sporting ;p
lepas tu cuba usya kat belakang kelas tengok muka ija tuh
kot kot lah dy dengar . haha !:D ;p

then hari ni aq rasa semangat sei belajar subjek sejarah tadi
HAHA
best gila and tak rasa bosan pun
maybe pintu hati dah terbuka. HAHA
jumaat ni gerak gempur untuk subjek sejarah sahaja
saya suka sangat ! suka sangat ! HAHA
agak agak pelik tak ? :P


2 ribu orang sayang aku:

Adha said...

bro samalah kita..jumaat ni kene gempur ngan sejarah..;D

Yuni Aisyah said...

huhu...mmg pon bila sehari x on9 rasa len je...skrg nie laptop ngh rosak...dpt on9 1 jam sehari je..waaaa...nak nages...=(