THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, October 2, 2010

si handsome menerima pertanyaan.

saya telah ditag oleh JIHA

1 - followers yg selalu visit blog anda , siapa ?
making-sweetnesscuba kau tengok dekat Cbox aq,siapa yang paling banyak komen ^_^
sebab aq rasa ramai yang selalu usha blog ni. HAHA

2 - anda paling sayang sapa dlm family ?
making-sweetnesssayang semua lah.tapi paling sayang kucing aq . HAHAHA

3 - apa yg istimewa yg ada pada org yg wat taggy ini ?
making-sweetnesssemua manusia ada keistimewaannya . aq taktahu pulak apa istimewa JIHA ni. HEHEHE
maybe baik kot :)

4 - jujur , anda suka tak visit bloggy owner ni ?
making-sweetnesssuka ke tak ? suka lah sebab aq ditag. HAHAHA

5 - bagi anda , owner ini baik ke gedik ?
making-sweetnessbaik ^_^

6 - berikan beberapa ucapan anda kepada followers anda .
making-sweetnesssayang sayang ! terima kasih follow eyh . XD

7 - tag seberapa banyak anda mahu kepada sesiapa pon .
making-sweetnesssiapa nak ambil lah~


p/s: kepada dreamlover pinjam bintang eyh ^_^

0 ribu orang sayang aku: