THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, October 16, 2010

ada maknyah dalam bilik aq


balik je dari class addmath dekat sekolah
terus masuk bilik halau semua adik adik konon nak kemas bilik tuh
padahal nak berehat kejap sebab penat sangat
then dalam 15 minit bermulah operasi meng-NYAH kan segala barang dalam bilik tu
ni mood nak kemas bilik pun lepas dah kena marah dengan mak

'bilik kau tu dah tak macam bilik mak tengok'
'nanti lah orang kemas'
'takde ! esok hari sabtu hang kemas bilik.'

that why lah lepas balik kelas addmath tadi terus halau semua adik adik
bikin semak je menambahkan semak dalam bilik tu
HAHA
usha usha jap dalam bilik tu
huh! banyak gila barang yang tak pakai
sampah pon banyak. berhabuk punya bilik.baju bertaburan
HAHA patut lah mak aq bising bising
teruk kan aq ? HAHA biasa lah students xD
bukak aircond dalam bilik then mulalah operasi meng-NYAH
hachum hachum ! ops sorry terbersin lak
HAHA ni semua sebab habuk dalam bilik tuh la
huh~ habis allergic aq datang. sampai muka sembam asyik bersin je
hingus nak keluar tapi tak sempat nak jatuh aq dah lap dengan baju aq
HAHA jangan geli la sayang;) baju i bukan baju u okay
then my father jerit
'haikal! kucing hang berak!'

OMG! huh satu lagi kerja dah booking khidmat aq
kenapa lah masa ni kau berak wahai kucing ku terrrrr-sayang! =.=''
lepas dah kemas semua bilik dalam satu jam
fuhhh cantik dan kemas lah bilik aq . lepas ni dah boleh buat sepah balik
then kemas hachum hachum lagi lah . HAHA
ops lupa pulak tahi kucing belum dibersihkan lagi
buka sangkar kucing then cium, mak aih nasib kau kucing takde tandas sendiri
kalau kau adik aq , dah lama aq sumbat dalam lubang jamban
eh eh kenapa aq cium ek? haih gila kot . HAHA kita skip semua tuh buang masa
lepaskan dy dalam rumah kejap . bukan main sakan dy golek sana sini
aq tengok grrrrrrr je kan. takpe takpe nanti kau siap aq peluk sampai bulu kau tercabut
HAHA
dah kemas sangkar dy buang semua najis yang ada
main kejar kejar dengan dy kejap then tangkap peluk sambil lambung lambung ke atas
HAHA gila ah ;D then umpan dengan friskies sambil bunyi kan macam dalam iklan tuh
berlari sakan dy masuk dalam sangkar and tap! kunci sangkar dy
hehehe;) esok main lagi eh ninie
waah! dah settle kerja aq hari ni . bilik dah kemas kucing pun dah tak busuk :D
malam nak basuh kasut sekolah pulak =.='' haihhh

p/s: entry ni ditaip selepas aq membongkang dalam bilik keletihan . HAHA

grrrrr dengan post ni~

4 ribu orang sayang aku:

FaizalSulaiman said...

kemas bilik jgn nyahkan segala.hihihi

entry bikin suspens la kal..

Fatin said...

haha . ok . tajuk entri itu menakutkan :p.
tapi , bab ninie tu ta bley blah .
xD

one2paii said...

perghh..angin satuh badan gua nie..dah tertipu untuk sekelian kalinya..

Aliff Haikal said...

haha sorri sorri sebab menipu anda :P