THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, October 9, 2010

saya pun nak post hari ni . 10/10/10 :D

online facebook
online yahoo massenger
online tagged
online myspace
online blog
blog walking

mesti ada post or status tentang 10/10/10
*secara tak perasan aq pun tengah post pasal 10/10/10 kan? HAHAHA
oh tak nafikan ramai yang cakap spesial hari ni
sebab susah nak dapat tarikh yang cantik macam ini
yeker ? haha. oh saya tak nafikan nya ;p
tarikh ni juga menyatukan dua hati dua jiwa menjadi satu
siapa lagi kalau bukan DR SMS kita . opsss dr harlina punya
HAHAHA :P
selamat berbahagia DR SMS:)

bagi yang menyambut hari lahir hari ni jugak aq nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY
semoga pada tarikh ini membawa seribu satu keindahan dalam hidup
amin~

nak tengok post tentang 10/10/10?
AROL . MYRA

p/s: nothing special in my life for today. maybe 11/11/11 or 12/12/12 or 13/13/13 later
hmmmm~

1 ribu orang sayang aku:

(: syai_sharif :) said...

agak ahh semua nak cakap pasal 10.10.10 =_____=