THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, October 9, 2010

tajuk tiada



kau nampak header kat atas tu?
tak lawa kan ? HAHAHA

aq rasa tak boleh lah kalau tak update blog ni
rasa gatal je tangan ni nak menaip
so aq terpaksa berfikir macam mana cara nak cover study dengan benda alah ni
hehehe
so aq dah buat satu imagine table .
sebelum aq nak online kejadah semua ni
aq akan pastikan yang satu atau dua latihan aq siapkan
tak kira la addmath ke akaun ke . janji aq buat
dah siap semua tu baru boleh onlinee
HAHa
amacam? okay tak??

tadi online facebook kejap then ber-chat-ing lah dengan myza
dy suruh bukak blog dy, aq bukak
then dy suruh pilih header untuk blog dy. click korang tengok lah mana cantik then bagitau tuan blog okay. HAHAHA
lepas tu scroll lah baca post dy yang sebelum ni
tetiba terbaca post tentang ni click
oh dy sedang meng-famous-kan aq
terimas ya . HAHAHA

aq suka manusia [tak kira lah laki ke perempuan ke pondan ke] yang ada lesung pipit
OH GOD! jelous i tau
nak juga lesung pipit! nak tambahkan keserian muka aq ni
HAHA sorry agak gedik
takpela. bersykur dengan apa yang kita ada ;)





OH GOD! he's have thats
jelous i :p
so cute rite?


6 ribu orang sayang aku:

Siti Nurhamizah said...

terima kasih kerana sedang mem-famous-kan saya wahai Aliff Haikal si ketua tingkatan 5 Ikhtisas ;')
HAHAHA

KERDILDESA said...

i pon memang suka kalau ader lesung pipit. pemanis muka katanya kn...

ermm jeles tol..

btw, pemilik pic ni cute sangt. hehe . =P

nanti ader masa jom singgh my blog. jgn lupa koment2 jugak kay..

kerdildesa.blogspot.com

Aliff Haikal said...

myza: welcome. HAHA org berbudi. kite membalas ;p
kerdildesa: sy da follow blog awk. hehehe;)
yes. cute gilak owner piccas ni. grrrrr. geram jek tengok. HAHAHAHAHA

Nur Hafizah bte Za'ba said...

hem?
sy pulak x suke lesung batu ( pipit ) 2..
bgi sy x cntek pon..
lesung pipt kan cacat..
hehehe~

Aliff Haikal said...

hafizah: mmg la bg org lain cacat. tp still the cute! hehehehe;)

Nia zahirah :) said...

Gile cute !! Nak ngorat :)