THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, November 2, 2010

pengakuan kisah benar lagi berani mati dari seorang blogger !

best lah kan korang dapat cuti deepavali lima hari -.-
aq cuma dapat cuti 3hari je. tu pun belum tentu sabtu ada class ke tak.
haihhhhh
ohh lupa cikgu cakap 'Allah taksuka hambaNya mengeluh'
okay tak mengeluh. cuma menghela nafas yang sangaaaaaaaaaaaaaat panjang XD

tolak tambah bahagi darab bubuh dalam kurungan lepastu masukkan kuasa dua
lagi 21 hari SPM nak datang mengetuk pintu rumah aku
huh aq tak cuak pun . mana kau tau kalau aq cuak ke tak kan ? HAHA :P
kau bayangkanlah lagi 21 hari nak SPM macam mana pulunnya kami SPM candy ni
sedangkan ujian awal tahun yang tak penting tu pun kitorang punya pulun study
okay ni aq verry melalut ! XD
straight to the point jela ALIFF oi. takpayah nak berbunga tahi ayam kat sini

actually aq mengambil shortcut way kat sini untuk minta maaf kat semua
even aq rasa macam takde salah kan? HAHA *demand gila
maafkan aq kalau selama aq berblogg-ing and berwrite-ing kat sini ada buat kau semua kecil hati
maybe ada post yang aq tak perasan menyinggung hati kecil kauorang semua
then masa aq blogwalking/singgah/terjah etc kat blog kauorang dengan ayat sopan
tahap gaban maybe menyakitkan hati. harap dimaafkan ya :)
lepas tu kalau aq terlebih gedik-nya dengan kauorang masa chatting kat fb or kat sini
and kauorang tak senang. sekali lagi aq minta maaf
lepas tu lagi,kalau aq suka melalut ke laut dengan kauorang
maafkan lah jugak sebab masa tu maybe aq tengah blur -.- tahap vavi ! HAHA
*banyak jugak ek 'salah' aq dengan kauorang. HAHAXD*
ohh ada lagi nih ! XD kalau kauorang baik hati and seorang muslimin yang sejati doakanlah kejayaan aq dalam medan peperangan sehingga ke titisan dakwat faber castle yang terakhir
mungkin dengan doa kauorang masa tu ditambah dengan masa aq tengah blur nak jawab apa dapat membantu aq . insyaAllah :)
'sahabat yang mendoakan kebaikan sahabatnya yang lain,besar ganjarannya'

p/s: aq siap umum kat kawan kawan aq konon taknak online facebook 3minggu terakhir. harap menjadi la ! HAHA:P

6 ribu orang sayang aku:

aJa said...

gud luck ekal..
spm 2..jgn men2 plak...

KERDILDESA said...

rasanya kau tak der sakitkan hati aku lagi bro! hahahah .

FaizalSulaiman said...

goodluck dik!

Lelaki Ini said...

ah..
chaiyok2!!!!

andrizoom said...

Manatap Bosss

Aliff Haikal said...

thanx all ! ^^