THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, October 18, 2010

contest saya nak coklat!


=.= laptop tak macam biasa
taknak menghidupkan dirinya
:( takde mood nak update blog tadi
tapi mengagahkan jugak update pakai pc
okay lah masih ada cara nak update blog
ni semua adik aq punya pasal lah
tak shut down betul betul laptop tuh. main tutup macam gitu je
grrrrr je aq kan ! ;(
takpe laaa.. sedih betul

okay guys
contest time *walau tengah hilang mood*
heart icon Pictures, Images and Photoswajib fOlo blog tyka...blog sayer lak terpulang lorh at korang ek..
heart icon Pictures, Images and Photoskorang wajib copy n paste banner lucky draw “saya nak coklat” at sidebar korang tuh tau
heart icon Pictures, Images and Photostinggal kan komen kat bawah entry ni kalau korang dah siap buat entry pasal luCky draw nih..
heart icon Pictures, Images and PhotosKorang mesti seorang bloggers dan mempunyai alamat di Malaysia ek..
heart icon Pictures, Images and PhotosTag 2/more rakan2 korang..
2. aida
tarikh tutup : 10/11/2010 pada pukul 4 petang...

hadiah utama: sekotak cOklat ferrero rOcher
hadiah kedua : top up maxis Rm5.00

asalammualaikum tuan blog!
saya nak coklat tau! ^_^

2 ribu orang sayang aku:

Cik Bulat said...

elele.. comelnye entry dhantar. hah. dpt coklat. coklat smpai da jd leper . [ cair ] haha

Cik Bulat said...

eh eh. tambahan. tyka , hehe. awek hee. hahaha