THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, October 14, 2010

touching dowh!

Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

*Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

**Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

(ulang *)
(ulang **)


female part:
Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta
(3x),

p/s: lagu menggantikan radio yang tengah koma tak bangun bangun lagi tu
heeeee~layan okay;)
______________________

hari ni aq tak sangka yang sejarah aq boleh dapat A-
tak sangka aq pandai gak ek . HAHA
alhamdulillah lah akhirnya aq berjaya pecahkan rekod dari form1 takpernah dapat A
kejayaan akan menanti kita cuma menunggu masa sahaja .* ecececeh!
dan kali ni aq dah membuktikan kepada cikgu sejarah aq yang aq pun pandai macam the other
one again Alhamdulillah
tapi aq takfaham lah kenapa mesti ada yang cemburu dengan kejayaan aq
aq berjaya dengan hasil usaha aq
bukan dengan meniru orang depan.berbisik dengan orang belakang.baling kertas dekat orang tepi dengan letak kertas dalam liquid nak cover kantoi kat orang belakang
tapi masa ujian biasa tu ada lah aq buat juga. HAHA kantoi
tapi kali ni aq buat betul betul babe! *dengan megahnya xD
kalau nak cemburu,lantak kau lah. tapi yang penting kau kena berusaha kawan
okay ? X)






3 ribu orang sayang aku:

Ckin Kembaq said...

Tak suka orang meniru, minta nak tiru..mcm apa gi..nak bjaya,kna usaha sndiri la..kan?

Aliff Haikal said...

betul ckin
lepas berjaya dgn usaha sndr
kita akan rasa puas sangat! puassss sgt! hehehe
rasa bahagia pulak ;)

sharifuddin N shakina said...

ok2..usaha elevator kejayaan..

latest entry : warna pilihan baju tunang