THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, October 25, 2010

AARON AZIZ KENA WARNING!



siap bagi amaran bagai. HAIHHH~ :P
1. Apa yang sedang bermain di fikiran anda sekarang ?
making-sweetness SPM! *jawapan bajet nih. HAHAXD
2. Apakah nama samaran anda ?
making-sweetness ALEP . EKAL .
3. Senaraikan 3 orang yang anda sayang?
making-sweetness keluarga
making-sweetness kawan kawan realiti dan maya XD
making-sweetness ahweks aq . HAHA
4. panggilan untuk si dia?
making-sweetness sayang . awak . kau . mangkok . dan lain lain . HAHA
5. hadiah yang paling diimpikan dari yang teristimewa?
making-sweetness ciuman XD
6. Blog mana yang paling anda suka visit ?
making-sweetness kalau aq bagitau, nanti ada yang kecil hati. ahh bagitau jugak! BLOG NIH AKU SUKA BAPAK AH! XD
7 . Tag kepada blogger.



9 ribu orang sayang aku:

noor nabilla fattin said...

hahaha . siot la . baru nak teruja baca . tipu tipu hahaah
egt betul pasal aaron . grrrr
brani kau haahah
btw , nice blog beb .
haha

Nasir Bravo said...

mana aaron??..hahaha
Ibu Bohong Kita

Nurul Aida Shafiena said...

hahaha... k*** sat lagi..haaa... padan muke..
naseb baek bom atom i ta kne kt blog AWAK.. HAHAHA.. :P

Aliff Haikal said...

ramai tertipu sudaaa~ HAHA:P

AROL DSHW said...

tumpang tanya, apa kena mengena dgn aaron aziz?

Haziq Zainal said...

ohh sekarang aku tau apsal dia kena warning -.-

Aliff Haikal said...

arol: rase ade kne mengena tak? ohh ini lah dinamakan teknik mengambil perhatian blogger. XD

haziq : apa kau tau? xplain. HAHAHA:P

Nurul Aida Shafiena said...

HAHAHA.. kesian aaron aziz tu kan??:P

uNa da wiTch said...

eh haha blog ni aku suka bapak ahh ?

-__- haha siot je .

aaron aziz km slam . eh btw incix bajet pnya blog nice .^^