THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, October 23, 2010

what the saturday? HAHA

*cepat tekan pangkah kalau menyampah tengok pic ni. XD

GOOD SATURDAY??
yes memang good sebab pagi pagi bangun dah kena pergi sekolah
sungguh suka aq. HAHA
hari ni abg aq balik dari melaka sebab cuti kolej
memang good saturday lah sebab masa aq nak online akan menjadi terhad
sebab nanti mesti dengar suara suara sumbang suruh aq offline pergi belajar
haih. siapa lagi kan ? :P
berbalik kepada cerita semalam *tak habis lagi!
masih ada suara sumbang mengalahkan suara abg aq memerli aq tadi kat sekolah -.-'
mentang mentang la aq dah ber-kawan-baik-dengan-dia-semula
kau orang pun nak memerli . haihh tak paham oden
tak senang kot tengok kami ber-kawan-semula
maybe mereka suka kami ber-lawan-semula
lantak mereka lah. janji sekarang hati aq dah tenang sebab takde sakit sakit hati ni
haahaha:D ayat agak tak-boleh-pergi kan?
kesimpulannya : hari ni memang good saturday kan ? -.-'



0 ribu orang sayang aku: