THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, October 28, 2010

pembongkaran !

once you have been tagged , you're supposed to write a note with 25 random things , fact , habits , or goal about you . at the end ,choose 25 people to be tagged . you have to tagged the person who tagged you . if i tag you , its because i want to know about you .
thanx you anis
____________________________________________

1. Aliff Haikal.17 tahun. nama manja Alep.
2. masih di bawah tanggungan ibu bapa . HAHA
3. aq seorang yang happy-ing and sad-ing person. sometimes lah XD
4. suka kan kecantikan. err maksud aq tak suka benda yang messy2 ni . paham? HAHA
5. makanan feveret bertukar ikut mood
6. suka gelak dan menangis seorang diri
7. suka bertanya kan soalan yang agak aneh aneh
8. seorang yang bila dapat chocolate dengan aiskrim memang lupa daratan bumi dipijak. HAHA
9. mood tak menentu selalu
10. seorang pelajar sekolah yang sangat 'rajin' . XD
11. suka membantu kawan dalam kesusahan . :P
12. bila marah, memang semua ayat 'manis' keluar dari mulut ni
13. kuat bercakap sampai kena warning dengan budak belakang bila dekat sekolah XD
14. pendiam bila bersama orang tak kenal
15. kuat online-ing dan blog-ing
16. kuat tidur
17. kuat makan
18. suka mencarut bila kena dajjal
19. tak suka orang yang bercakap bohong
20. bila sayangkan seseorang, aq sayang gila vavi lah
21. taksuka perempuan yang macam bohsia and perangai macam pelacur
22. suka perempuan yang bertudung dan sopan santun tapi otak gila gila
23. aq sporting bhai. HAHA
24. tak suka penipu! hipokrit ! maki aq tak pasal pasal ! budak bawah yang kurang ajar !
25. prinsip hidup: jadi diri sendiri :) pis yo

tag: aida . camalia



5 ribu orang sayang aku:

shasha said...

yeah!

CAMALIA said...

ty ekal ! :D

Kamsiah said...
This comment has been removed by the author.
Cik Su said...

suka gelak menangis seorang dir..huuh..jangan jadi gila sudah

Nia zahirah :) said...

Suka nombor 22 haha...