THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, October 24, 2010

jangan jelous yah!

click lah gedik. HAHA:P

seorang dua tanya lah apa motif aq post gambar di atas

pakcikMEON: kenapa kah?

ohh terima kasih pakcik meon kerana bertanya XD

motif utama aq nak post sebab nak tunjukkan yang profile fb aq kemas tak berterabur
HAHA
gedik kan aq sampai nak post semua nih
aq peduli apa :P HAHA
dulu (sebelum page ni kemas),aq jeles tengok profile akbar yang cun weyh
aq ber-nawaitu nak buat macam tu jugak
tanya sana . tanya sini . seorang pun tak faham apa yang aq maksudkan T_T
tapi! dengan semangat juang yang tinggi *ayat tak-boleh-pergi XD
aq godeh sana.aq godeh sini
akhirnya aq menemui jalan penyelesaian. OH
terima kasih juga pada yang membantu! HAHA

tu je post aq hari ni
terima kasih membaca XD





3 ribu orang sayang aku:

mRa said...

nak tunjuk ape?? huhu

Jiha said...

mcm mana buadd ? alaa ajar ??? :DD

Anonymous said...

camne nak wat camtu.??dah puas godek.. x jadi pun