THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, October 8, 2010

aq lebih rela kawan dengan monyet

nak update gak! huh
aq lebih suka takde kawan sejati or kawan baik kalau kawan baik sekarang ni memang perangai macam lahanat
kalau dah buat salah
mintak lah maaf kan. ni tak dy boleh buat bodoh menambahkan kebodohan dy
lepas tuh boleh buat buat muka depan aq
huhh. rasa macam nak tenyeh dengan taik kucing je kat muka dy tu
punca utama aq gaduh dengan dy sebab janji melayu lah
janji melayu memang tak boleh pakai!
___________________________________________________
aq tak kisah lah kalau kau taknak kasi pinjam buku sejarah tu
tapi tak perlu lah buat aq panggil kau macam perempuan mati anak masa balik class sains
kau dah janji nak kasi pinjam kan
last last kau buat aq macam gini kan? lepas tuh kau boleh tak mintak maaf langsung
hagham sepatah kau nak cakap 'soory lah semalam'
fine kalau kau memang nak isytihar perang kat aq
aq tak kisah langsung
go ahead dengan attitude kau yang akan memusnahkan kau tu
kau pikir kau akan berjaya dalam spm kalau kau dah sakitkan hati orang lain
maybe nanti sebelum spm ada lah majlis meminta maaf bagai tuh
tapi kau ingat aq akan maafkan kau selagi kau tak mintak maaf
go lose !

kisah kedua: orang kedua
kalau taknak pergi, cakap jelah taknak pergi
ape susah sangat cakap 'takpelah alip,aq tak nak pergi lah'
tak susah kan ?
tak perlu lah bagi alasan kau pergi rumah pakcik kau lah,abang kau lah, nenek kau lah
kesian orang tu dah ajak kau pergi open house rumah dy
last last masa aq pergi rumah kau, alasan tu yang aq dapat
OMG! kau tau tak aq penat dengan kau !terpaksa melayan orang macam kau
just wasting my time
__________________________________________________


kau nampak kan? ramai betul musuh dalam selimut aq
penat lah layan orang macam gini
aq penat sangat. kenapa lah ramai sangat orang macam gini
aq dah tak tahan ah layan orang yang tau nak sakitkan hati orang lain
cukup lah kawan baik aq yang aq anggap macam sahabat tikam belakang aq
*nasib tak mati. HAHA

p/s: sorry lah kalau entry ni terlalu bosan


1 ribu orang sayang aku:

titirara said...

tengs view blog tira :) suda follow blog kmu . lau sudy follow blog tyra balik :) NICE BLOG