THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, October 27, 2010

PM pun kalah dengan aq tau. HAHA

wah! sekarang aq dah semakin busy
dengan class yang memang kalau boleh sampai malam
ditambah dengan homework/latihan yang menimbun
lagi parah nak buat gerak gempur bagai
haih, busy mengalahkan PM . XD
esok bersamaan hari khamis ada gerak gempur BM pula
bertambah busy i ! HAHA
tapi yang menguji kesabaran aq kan
bila aq online facebook, mesti berpuluh puluh notification dengan comment
sebelum aq busy takde pula nak berpuluh notification ni
request friends pun bukan main berbelass . *bukan nak berbangga okay ! XD
agak penat nak balas comment semua tu sebab sekarang masa online aq pun agak terhad
yelah kan budak SPM .

masa aq menulis ni pun agak terhad sebab mak aq tak habis habis perli aq

masa exam nanti keluar semua ni kan dalam paper
-.-

2 ribu orang sayang aku:

CAMALIA said...

gedik laa kau ! HAHA leklek :P

Jiha said...

cehh , pasan jee :PP