THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, October 6, 2010

perjumpaan si pandai

hari ni aq rasa episode bad day untuk kelas aq
ape taknya hari ni kena jumpa pengetua dekat mesyuarat
ada yang happy ada yang cuak
act hari ni sepatutnya kelas 5sains yang kena dulu
tapi sebab tinggal 11 orang jea dalam kelas tu, postpone then kelas kitorang yang kena
=.=''
masa masuk dalam bilik mesyuarat biasa biasa jek sebab pengetua belum masuk
sambil tunggu pengetua,cikgu BM aq buat kelas kejap dalam tu
HAHA sambil menyelam minum air
tapi yang kelakarnya cuaca kat luar gelap and mendung tau masa tu
macam tau tau je kelas kitorang nak kena bantai dengan pengetua
tapi memang kena bantai pun dengan pengetua
huhhh!=.=
senang hati kepala bapak dy je nak cakap kami bodoh . celaka
ayah aq pun tak sampai hati nak cakap macam tu
lepas tu ungkit pasal maulud Nabi yang kitorang pelajar lelaki derhaka kat dy
aduhhh~
macam mana lah result kitorang tak teruk kan
kalau setiap kali ada perjumpaan , perkataan 'bodoh' yang keluar
lepas tu bising kalau result jatuh
kan? geram pun ada bila dy cakap macam gitu
tapi redha jela . kalau melawan silap hari bulan kena buang sekolah. hamik ku .

okay lah. SPM dah nak dekat
and aq rasa malas nak update blog for sebulan ni
tapi kalau ada hal yang best maybe aq update kot
so korang follower aq. doakan aq spm straight 9A+ tau
hehehe;)

1 ribu orang sayang aku:

AROL DSHW said...

SPM sudah dekat. tak dapat nak online selalu lagi. confirm rindu kat blog. :'(