THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, October 22, 2010

aku kena kaunseling beb!


sila gelakkan aq ramai ramai sebab kena panggil kaunseling
=.=
sejarah selama 5tahun aq sekolah kat situ . first time kena panggil sebab ada kes
tiba tiba kes yang kecil boleh jadi besar
huh~
redha jela kan
ni semua sebab kes click dengan kes click ni lah
haih tuan empunya badan boleh pergi buat aduan pelajar kat kaunseling
pastuh aq kena panggil ah
terkejut sey sebab aq tak expect pon dy nak mengadu dekat cikgu kaunseling
masa dalam bilik kaunseling tuh memang macam aq je lah yang salah
then dy ada mention pasal post aq kat facebook
haiyakkk... satu masalah akan menimpa nih T_T
terpaksa lah menjawab dengan berhati hati
susah lah ada reporter tak berbayar dalam kelas aq nih
shortcut the story bla bla bla....
lastly cikgu kaunseling suruh kitorang bermaaf maafan sebab nak spm
okay lah
and dy mengaku yang dy salah
okay kitorang dah kawan balik .

malas nak cerita panjang panjang kang kena panggil sekali lagi pula sebab cerita kat blog
susahkan orang jeles kat kita nih
-.-'


3 ribu orang sayang aku:

twinkle twinkle said...

BEJUmpa dgn kaunselor perkara yg best aahah ;D

Aliff Haikal said...

HAHA best sgt kan?!:P

CAMALIA said...

alaaah , alif relax jeee . i byk kali kne kauseling . relax jee laaa . HAHA XD