THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, October 17, 2010

contest CANDID CAMERA!

- sila letakkan gambar candid anda punya.. namo cilok mana-mana yer..

- buat entry ringkas tentang gambar tersebut (ringkas je tau)

- anda mestilah follower blog ni ( kalau belum tu.. sila2 ler )

- tag pada 2 orang kawan anda ( yg ditag tu mesti tahu mereka telah di tag )

- letakkan banner contest ni di entry anda tu

- dan jangan lupa letakkan link blog ini di entry tersebut

- then satu lagi paling bagus letakkan juga banner contest ini di sidebar blog anda yer

- jgn lupa tinggalkan link anda di ruangan komen di bawah ye

TARIKH TUTUP :

25HB Oktober 2010

" JOM RAMAI-RAMAI JOINT KONTEST NI!! "



gambar dicandid masa dekat sekolah

HAHA sumpah funny gila lepas capture piccas ni

tuan empunya badan yang dicandid bukan main hangin suruh aq delete piccas ni

takut scandel mereka diketahui umum. HAHA

aq yang over cakap mereka scandel ;p

tapi memang tak boleh belah lah . tak sangka aq boleh ambil candid nih

HAHA terbaik lah! :P

p/s: hanya gurauan ;D


tag: 1. fieqa

2. fatin




0 ribu orang sayang aku: