THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, October 3, 2010

kenyang nyaa (EGBB)

nak join contest ! hehehe
aq tak serik pun nak join. kalau boleh nak join banyak banyak banyak
hahaha !
JOM JOIN EGBB kat ___sini____
Hadiah-hadiah:
1.Pertama : Duit RM50 atau di tukar kepada top up.
2.Kedua : Duit RM30 atau atau di tukar kepada top up.
3.Ketiga : Duit RM20 atau atau di tukar kepada top up.
4.Keempat: Duit RM10 atau atau di tukar kepada top up.
5.Kelima: Top up RM5.

Berminat? Baca lagi...

Syarat-syarat:
# Terbuka kepada semua blogger warganegara Malaysia dan mestilah daripada kawan gua. Senang gua bagi info nanti.

# Pilih satu entri dalam blog lu orang yang lu orang rasa best sangat-sangat. Hati lu terlalu girang selepas terbitkan entri tersebut.

#Post entri itu balik di blog anda. Contoh, Hiro Baik Lagi Sopan (EGBB). Tajuk<>(EGBB).

#Entri lu orang mestilah yang sudah di post. Jika mahu post baru mesti sebelum 3 Oktober. Ok?

# Entri anda perlu ada JOM JOIN EGBB dan link http://akaltunjang.blogspot.com/.

# Mahu guna gambar di atas pun tak apa.

# Bila dah siap, tinggalkan permalink entri lu orang di bahagian komen.

# Tag 3 kawan blogger dan pastikan diaorang tahu anda tag.
  1. fieqa
  2. fiza
  3. syafa

#Letak la gambar diatas dekat sidebar lu orang. Gua pasti suka. Haha.
_______________________________________________________________________________
aq suka gila post entry ni. HAHAHAHA
gila suka lah. taktaw lah kau suka ke tak kan
:D

'saya dah kenyang lah awak',said the cat

hari nie 3 rumah aq pergi raya
fuhhh~ makan je kerja kat 3 rumah tu
taknak kembung pulak kan perut aq
haha. tak muncit eyh ;p
tapi awal awal masa nak pergi rumah pertama
kitorang ada masalah sikit
sebab yang si Aqilah suruh pergi rumah dy dulu, tapi si Nuar suruh pergi rumah dy dulu
masing masing dah masak kan
apa lagi, berperang la si Aqilah ngan si Nuar ni
last last si Nuar mengalah and pergi la rumah si Aqilah nie
tapi si Aqilah ni boleh perli si Nuar
apa lagi si Nuar pun agak paisei muka. haha
tapi sekejap je pun, dapat makanan , muka terus manis ! hahaha
aq ? aq bedal cocktail buah buahan,mee hun goreng,bakso,and also cake ice cream
look ? banyak kan aq bedal . tapi like i said tak muncit ea . hahaha
then dah lahap kat rumah si Aqilah , pergi lak rumah si Nuar
lagi sekali makan. hahaha
si Nuar masak mee ape tah, lupa nama. haha
sampai kawan kawan aq perli aq sebab makan banyak sangat. haha
who care ? mine stomach not u dude ! XD
pas da makan sepinggan mee ape tah uh, sesi ber-talkkative sambil buat rumah macam rumah sendiri. HAha
after uh bincang lah nak pergi rumah siapa lak
what? perut aq dah very penuh dengan makanan LoL
last last tak pergi . haha hoooray ! ;p
masa on the way nak balik rumah, kawan aq call ajak pergi rumah Atiq
berfikir sejenak.. then make a decision nak pergi jugak even perut dah penuh bagai
hahaha
makan lagi. aduh. tapi saya tak muncit okay .;) hahaha
kesimpulannya hari ni aq makan besauu ! kahkahkah





mengantuknya ! nak tidur sebentar
bersama citcat . hahaha:D

9 ribu orang sayang aku:

Mr.Ix said...

gudluck!

join contest dr mr.ix lak...

http://homosapiensz.blogspot.com/2010/09/official-monolog-contest-begin.html

hiro said...

lu ne, ske blink2...cm pompuan lak..hiii

.s.o.f.i.a. said...

good luck!!!

Siti said...

semoga berjaya! ;)

Miza Yusof said...

good luck :)

Tomato Gurl's Life said...

wah makan sakan ye..huhu..

good luck!ada masa baca entry egbb cik tom juga ye ;)tenkiu~

Cik tom (28)

.s.o.f.i.a. said...

good luck!!!! aku sedang menerjah entri untuk mengundi..... =)

Kaio said...

mari berhari raya.. hahha!!

jemput baca blog saya jugak. :)


MARI MENGUNDI.

http://kaio89kl.blogspot.com/2010/10/design-concept-yang-mengujakan-dari.html

Anonymous said...

Pikir saya akan komentar dan mengatakan tema rapi, apakah Anda membuatnya sendiri? Benar-benar luar biasa!.