THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, October 3, 2010

suka kan tengok cerita blue?

kau dah tahu spm dah nak dekat
tapi kau masih buat tabiat buruk kau
tengok cerita blue
kau tahu tak sekali kau tengok , tertutup mata hati kau
masa ni lah baru kau rasa bila ilmu yang kau belajar tak pernah masuk
and bila ada exam mula lah merungut 'aku lupa lah' 'aduh,susahnyaaaa'
pastuh bila markah paper kau jatuh menjunam
tahu pulak nak marah marah sedih geram
tapi kau taknak pulak marah kat diri kau

tapi aq ingat kalau markah kau jatuh pastu kau nak berubah
tapi hampeh. still tengok jugak
banyak pulak tu.
apa nak jadi kat kau kawan, cuba tahan nafsu untuk dua bulan ni
kau tahu kan spm tu penting untuk masa depan kau
kalau kau fail sebab salah kau
baru kau nak nyesal? hentak kepala kat dinding sekolah masa ambil result
takguna dah masa tu kawan
so aq harap lepas nie kau berubah lah
and kepada sesiapa yang suka menonton,berhenti lah
mengingati lah anda sesama umat

4 ribu orang sayang aku:

MARKONAH ALBUKEKE, said...

cubalah untuk menahan nafsu tidak menegok blue selama-lamanya! heee

Ckin Kembaq said...

Tengok langit tu..dikira blue gak tu kan..ingat Dia,msti tak buat..kan?... Bukan elakkan tp buang trus,kalu x mmpu,slow2 kan diri right?...

siti nurhamizah said...

sape weh?

Aliff Haikal said...

markonah: HAHA agree:)
ckin: yes. kalau boleh buangkan. tapi susa skit la. so slow2. hehe
myza : tade sape kwn aq kat penang sane tuh/ HAHAHA