THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, October 20, 2010

blog yang anda jenguk sedang sibuk. harap maaf. HAHA

SPM round in corner . err ntah betul ntah tak aq type ni. HAHA renjan je lah kan
OMG! terlalu terlalu terlalu sibuk lah babe and dude
sampai tak sempat nak online blog dengan update entry
lepas tuh bagi yang meninggalkan jejak mereka di chatbox aq tuh
kalau ada kesempatan aq hit balik okay
kalau sesiapa yang follow nanti aq follow balik kau eyh
jangan risau okay. *konon famous lah aq ni. HAHAHA
sekarang ni semua cikgu tengah pulun nak ajar kitorang last last minute
tak cukup kelas pagi , sambung petang, tak cukup petang sambung malam pulak
haihhhh~ terseksa la juga kan
tapi apa boleh buat . spm itu penting. korbankan lah sebulan ni. tu la selalu ayat cikgu aq selalu bagi
=.=
tapi sejak dua menjak ni kepala aq asyik sakit
kalau dalam kelas tu setiap masa rasa nak hentak je kepala ni kat atas meja
aq taktau lah kenapa asyik sakit kepala je.
maybe banyak sangat belajar kot. dah full kepala otak aq nih
huh~ ye aq tau . spm dah nak dekat
taknak dengar ayat tu lagi boleh tak??? =.=


2 ribu orang sayang aku:

AROL DSHW said...

SPM is around the corner. :)

Aliff Haikal said...

oh ea? HAHAHHAA takpe takpe
janji ada spm tuh :P