THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, October 2, 2010

yeah !

rabun cakap lah rabun.click lah dekat picture nak bagi besaaaaar XD
nyott nyott
sumpah kelakar gila tadi
kesian kau JANIK kena baling belon air
habis basah baju kau kan
hahaha.
ini semua idea siapa ntah nak kenakan janik ni
sebab birthday dy
tulah kau siapa suruh terlalu happy sangat tadi dekat rumah syuhada
last last kau lagi happy kan . sebab kena buli ! hehehe
okay lah janik, jangan simpan dendam di hati okay
bukan selalu kenakan kau
tahun depan kita semua dah berpisah
so keep this memory okay! HAHAHA terlebih sudah aq kan :p

tadi masa pergi beraya rumah member
ada seorang kawan aq pakai baju hampir sama dengan baju aq
and they cakap aq dengan dy kembar !
OMGOMGOMG ! taksuka taksuka taksuka
aq taktahu pulak dy nak pakai baju yang hampir sama lah
masa pick up dy kat rumah nampak dy pakai baju yang hampir sama
OH GOD! =.=''
saya taksuka orang kata kami kembar
tutup~


1 ribu orang sayang aku:

Cik Bulat said...

haha. siot jek. cik Bulat ngaku cik Bulat rabun~ haisy~ geram2