THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, September 22, 2010

un-sangka-able !

tahulah cuti hari raya dua minggu
tapi tak payah lah bagi kerja sekolah macam sebulan tak pernah jumpa
dah lah jenis kerja sekolah bagi macam nak suruh pulun
aq dah naik migrain buat kerja sekolah ni
shit betul T_T

aq dah takde mood nak buat apa for this time
cuma nak tunjuk result trial spm aq yang memang hampeh gila !
hurghhhh~

BAHASA MELAYU = 70 A
BAHASA INGGERIS = 66 B
MATEMATIK = 77 A
AGAMA ISLAM = 67 B
SEJARAH = 54 C
SAINS = 52 C
PRINSIP AKAUN = 58 C
PERDAGANGAN = 65 B
ADD MATH = 29 G

ada sesiapa nak cakap aq bodoh ?lantak kau la
result aq tak bagus mana pun
=.=''

4 ribu orang sayang aku:

Ckin Kembaq said...

Relax la alif..try lagi..lagipun ada masa lagi kan?...yg penting usaha lagi sbb dgn result ni nt akan bawak kta ke mana tau..n_n..

CHAIYOK!CHAIYOK!

aSmiDar said...

fuhhh...canggih manggih dah ni..akak dulu tak merasa pon A..hahahaha

cuma usaha lagi yer...
perjalanan masih panjang..;)

Syidah said...

huishh, kira ok laa result cmni.
anda x bodoh laa,,,
anda pndai..^^
tp nnti mst result spm gempak pnya nie..
hehehehe..chaiyok! chaiyok!

Aliff Haikal said...

thanx sume !
semangat nih ! hehehehhee