THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, September 18, 2010

kau ada ? aq ada

yehaaa ! kau nampak tak kat atas tu
nampak tak , nampak tak ? haha
2nd time la aq design award sendiri
taktahu la kalau tak cantik pada korang, tapi cantik pada aq. haha
motif sebenar aq nak bagi award ni, untuk menghargai kawan blogger aq yang dah bermandi peluh buat entry sampai 100 * ecececec!
kalau kau kau ada yang entry dah sampai 100, bagitahu lah kat aq
jangan diam jek, nanti aq menjerit kat shoutbox korang suruh ambil award ni
aq dah pacakkan kat sidebar blog aq . hehe;)
kalau siapa yang rasa tercabar dengan kecantikkan award design aq ni
apa lagi? cepatlah post entry sampai 100 ! hahaa;D
tapi jangan menipu pula eyh. tipu dosa masuk api neraka .
hahaha
aq mengada ngada ? so what . aq sayang follower aq * wink wink
hahaha !
so far sekarang sudah 3 orang dah dapat award ni
:)



0 ribu orang sayang aku: