THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, September 17, 2010

post ke seratus ! jahat kau syaiton !




tadi scan antivirus kat pc
warghh ! kau tahu tak berapa banyak syaiton syaiton nie meng-attack pc aq
nah ! aq siap bagi gambar kat atas tu
belek lah puas puas
taknak banyak pula kan syaiton syaiton ni
siap bawa satu family attack pc aq
tak sanggup aq nak tengok masa di scan uh
haha !
tapi masa scan memang lama nak mampus
dari petang tadi pukul 6 sampai lah sekarang pukul 12 lebih
lepas dah habis di scan aq terus tekan button 'buang semua jangkitan'
alhamdulillah syaiton syaiton ini sudah di buang
semoga pc aq terus dipelihara . hehe

wahhhh ! aq nak menjerit bagitahu semua orang
blog aq sudah capai 100 post ! waaaaaaa!
saya bangga menjadi rakyat Malaysia !
*takde kena mengena
hahaha
sangat teruja *buat muka comel
ingat nak buat award . tapi nak bagi siapa kan ? hahaha!
so aq nak ambil inisiatif dari post blog nie
KEPADA FOLLOWER AQ YANG CAPAI 100-POST, bagitahu aq k, nanti aq nak bagi award kat kau. sebagai kawan blogger yang perihatin *wink wink
kepada yang dah capai 100-post tapi itu post yang dah berabad dahulu, minta maaf zahir dan batin la . hehe
okay , ! :)

8 ribu orang sayang aku:

ateyn said...

wah...ternak syaiton2 toh ke?

ateyn dah cecah 100..

bg award cepat! =) [buat muka 5hengget~]

FaizalSulaiman said...

wohhh banyak ekal!

siti nurhamizah said...

aku dah ada 158 post laa alep :P

::..pr.skYleto..:: said...

caya lorh lu bro...byk oOO ternak i2 syaitOn...hehe,..=)

MARKONAH ALBUKEKE, said...

pehhh mantop! hehee

Aliff Haikal said...

haha. nape ? nak beli ke syaiton2 nieh ?
tggu la nnt aq scan lagi, kalau ada aq jual. 2 singgit
hahaha !

Aliff Haikal said...

myza : ops. dah lebih had uh. tak dapek eden nak bg, haha !

Anonymous said...

A-z Celebrities. [url=http://www.bubblearticles.com/prime-performers-that-have-sat-unclothed.html]www.bubblearticles.com[/url]