THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, September 28, 2010

si BELANG takut GELAP!


pagi pagi buta elektrik takde
huh, agak meraba raba dalam kegelapan mencari sumber cahaya yang satu
HAHA. nasib baik jumpa handfone baling kucing yang ada lampu kat atas uh
berguna jugak lampu uh masa kecemasan kan
so ? apa lagi. siapa yang takde, pergi lah beli cepat cepat ! hehe
banyak manfaatnya :D
lepas dah jumpa handfone tu cepat cepat cari lilin dalam laci meja kat bilik
alhamdulillah jumpa and cerah lah sikit kat depan tu
kucing aq tak habis habis merengek. haigoooo =.= takut gelap rupanya. haha

tadi masa kat dewan . tak percaya aq baca ikrar pelajar kat depan
HAha. okay act semua ketua kena buat benda tu even taknak tapi kena paksa. whatCANido?
masa tu parkinson aq datang . gigil doe. tapi still control
cuak gila. takmau lagi dah. takmau! ACAP! kalau aq kena lagi,iKICKurASS =.=''
XD

2 ribu orang sayang aku:

Nur Hafizah bte Za'ba said...

esok gak beli hp baling kucing 2..
x penah dgr..
edisi terhad kew?
heee~~

Aliff Haikal said...

hahaha
jenis nokia ape tah
berzaman dah fone tuh
:D
tapi banyak kegunaan gak. hehe