THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, September 20, 2010

esok cuti

hari isnin
hari mula sekolah lepas dah dua minggu cuti hari raya
dapat jumpa kawan kawan and cikgu
gua rindu gila sama lu orang ! hahaha * konon

masa masuk dalam kelas tadi
aq tacing la wei
nak tahu kenapa?
ada maling mencuri meja kesayangan aq
T_T sobs sobs sobs
nasib baik lah kawan aq murah hati teman kan aq pergi cari meja lebih
nasib baik jumpa, tapi dekat dalam store
nak lebih tragis lagi, siap dengan hiasan taik burung setempek kat atas meja tuh
aq tengok aduhh dah keras pulak taik burung tuh, so agak malas nak membersihkan
hahaha
nasib baik aq jumpa sampul meja aq yang dibuang oleh maling itu
kalau tak, hancur gua kena belajar atas meja yang dicorakkan oleh taik burung
nasib nasib . haha * aq tak ejek nama bapak kau kalau ada la
tadi dapat markah paper akaun
takmau sebut lagi . tunggu dapat semua paper dulu
nanti aq canang lah satu blog nie eyh
haha walaupun result tak lah sebagus sangat kan
cukup cukup nak penuhkan syarat masuk IPTA uh adalah sikit
hehe;)



0 ribu orang sayang aku: