THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, September 1, 2010

raya tanpa homework?

hari nie Alep pergi sekolah terhenjut henjut
haha
nak taw kenapa ?
sebab kaki aq tersagat kat katil bilik kakak aq
hah ! pelik pelik . :p
ni terjadi masa aq nak bangun sahur lah
masa tuh mak aq dah kejut suruh bangun sahur
tapi aq mengantuk lagi and menyusup masuk bilik kakak aq and tidur jap
pastu mak aq panggil nama aq kuat kuat and aq pun terkejut lah kan
terus bangun cecepat and masa uh lah terjadi kejadian tidak diingini ni
hahaaaaa
padan muka kau Alep !
terpaksa lah cover bengang kat sekolah tadi jalan terhenjut henjut
lagi lagi masa nak datang and masuk dalam barisan kat perhimpunan
famous beb ! hahaaaa:D
sampai sekarang pun masih sakit lagi
hurm :( dugaan kan ? heee;)

ye ye ye sekolah tinggal lagi dua hari !
tak sabar nya aq nak cuti . haaaaaaaa
boleh tidur lambat and bangun pun lambat
boleh online lama lama lama lama dan lama :p
hahaaaa
tapi boleh tak kalau cikgu takyah tergedik gedik bagi homework?
boleh tak ??
heisyh kau ni. of course lah tak boleh
bak kata cikgu kat sekolah aq 'kalau kuih kita panggil kuih raya,kalau homework kita panggil homework raya'
errrr,camgitu pulak cikgu kan ?
takpelahh layan je la kan
kalau cikgu bagi homework pun aq takkan sentuh
tunggu lah dua tiga hari nak naik sekolah
baru terhegeh hegeh nak buat homework
hahaaaaa kita raya sakan lahhh wak
setahun sekali . kalau homework bukan setahun sekali kan
so kita enjoyyyyy . haaaaaaaaaaaa
oi oi sedar sedar sikit eh . kau uh nak SPM
SPM !

____________________________________________full stop

0 ribu orang sayang aku: