THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, September 7, 2010

nasib si malang

huarghhh! taknak raya !
;(
sedih nya. orang lain raya pagi pagi nanti pakai baju melayu lawa lawa
aq ? waaaaa. taknak cakap laaaa
siyes doe raya tahun nie semangat nya down gila
nak tahu kenapa ?
sebab baju melayu purple aq tak buat
siyes sedih gila aq cakap
adik beradik aq semua baju melayu buat
aq jek yang tak buat
ni semua sebab makcik yang mak aq upah buat baju raya tuh terlupa nak buat
dah tuh baru hari ni aq tahu yang baju raya aq tak dibuat
pheh, sedih tak terkira laaa
last last minute baru tahu kan, so nak suruh dy buat gak pun takkan siap kan
aq pun taktaw kenapa malang sangat nasib aq woo
nanti aq seorang je yang pelik pagi raya nanti
;( sobs sobs sobs
mak aq cakap beli je kat bazarr ramadhan nanti
tapi , susah la nak cari last last minute nie
kalau jumpa pun mesti tak sama kaler
urghhhh, sedih tak terkira la kan kalau kena pakai baju tahun lepas
mak aq pun pelik kenapa baju aq jek tak buat,padahal dah lama tempah
T____T sedih sedih sedih

dahlaaa. takde dah mood raya aq !




15 ribu orang sayang aku:

ateyn said...

huhu~
sian2...


lebly's latest entry

Dead baby comes to life

Pranks gone bad

Jangan tengok!!

azrul@saber vs sora said...

sabar2..jgn sedih di pagi raya..meh sini aku belikan...huhuhu =D

syasya said...

kesian2..huhu

Aliff Haikal said...

azrul : wargghh. kalau kau belikan pun. bila tahun mau sampai kan ? hahaha

azrul@saber vs sora said...

haha..esk juga aku pos laju..hahaxD =P

Aliff Haikal said...

okay ! aq nak baju melayu kaler purple. size S/M
purple lembut taw. bukan purple terang
HAha :p

azrul@saber vs sora said...

haha..beres nnty jadi rrr mat purp..hahaxD

Aliff Haikal said...

haha ~ comel ape mat purple
;D

azrul@saber vs sora said...

mat ungu...dari jauh dah nmpak tuh ko...haha

Aliff Haikal said...

wukakakaka siod ah kau !

takpe. mantul la an
HAha

azrul@saber vs sora said...

haha..jgn org lari suda..lari ekal datang..huahuahua =D

Aliff Haikal said...

kalau yang lari laki,takpe
haha :D

azrul@saber vs sora said...

haha..pastu tinggal bdn je..hahaxD..ish3

teiya tuncit said...

terharu dengar, hahah ~ lawak lawak,

kyle said...

adoh......sedey...aku fedExkan nak? hehe