THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, September 15, 2010

duit raya ! hahaha

aww! yeah yeah akhirnya dapat juga update belog nie !
waaa! aq miss gila kat belog ni and semua la
aq nak balas dendam ni ! sebab kan lama tak update kan
so agak berlambak la nak kena buat macam ni laaa
tag award , tag contest . huhu :D
okay okay. cukup lah berleter kan
first award dari : http://thegadispink.blogspot.com
ada syarat la weh.
1.apa yang bermain di fikiran korang sekarang?
  • nak online,nak online,nak online
boleh tak jawapan nie ? hahaha

2.apakah nama samaran u all?
  • we all,nama samaran aq ALEP,kalau dengan family ABANG LANG,kalau dengan sedara mara kat kampung EKAL

3.berikan 3orang yang paling kamu sayang ?
  • Mak,ayah,adik beradik

4.panggilan untuk si dia ?
  • siapa tu si dia ? amboi nak tanya jugak eyh soalan nih, gedikk <3.>

5.hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa?
  • kalau nak hadiah , aq nak dy bagi aq kamera DSLR nikon 1 pun jadila.haha kalau tak pon paling koman aq nak ciuman. hahaha :D

6.blog mana u all suka visit?
  • amboi we all, aq suka visit blog yang ada post baru update, selalu aq usha kat d storiest of bloggiest :)

7.tag 15 blogger u all !!



2 ribu orang sayang aku:

Nur Hafizah bte Za'ba said...

tengs 4 d tags..
sory sy bzy nak amik.
cos blog prmblm..

siti nurhamizah said...

taknak amek ;)
sbb tade tag blog ak pn kt situu :P