THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, September 4, 2010

melayu yang nak raya, tapi cina yang sibuk

firstly nak minta maaf la kalau tajuk post agak menghairahkan kepada reader2 yang berbangsa cina,bukan niat di hati nak mengutuk,apa lagi menghina.. cuma nak cakap realiti je.
haha HAHA !

hari ni aq hang out dengan member sekelas and bukan sekelas
cuti sekolah kan ? so enjoyyy laaa
HAha
mula mula kitorang semua jalan jalan dulu kat bandar sambil tengok pemandangan yg indah
astaghfirullah Alep ! berdosa laaa
errrr tak maksudnya tengok baju baju and seluar yang cantik * cover cover
tapi dalam nak menghindar dari melihat dosa kan, terpaksa lah menghadap dosa percuma kat sana
paham paham lah sendiri kan kalau dah ramai sangat kat mall :D
eleh,tipu laaa kalau tak paham . puii ;p

after that, kitorang meneruskan perjalanan,kunun musafir laa. haha
nak cari baju lah kunun kan, tapi singgah satu satu kedai, hampehhh tak beli langsung
padahal pinggang aq dah nak tercabut, tapi kena lah control macho,tahan beb !
after dah pusing pusing 1 mall, akhirnya dapat lah juga beli 1 baju
mula mula ingat nak beli dua baju, tapi duit pun mak bagi 50ringgit * budak sekolah
tak jadi nak beli dua baju, takpelaaa kan
hahahaaa
lepas dah penat ,kitorang pun lepak lah kat geminie coffee house sambil menunggu azan buka
so amik lah order and after dah buka puasa, balik lah masing masing ke pangkuan keluarga
bHAha
masa aq dah sampai rumah , aq tengok rumah lock and sepi sunyi jep
sahlah family aq keluar buka puasa kat bandar
call kakak aq and tanya
memang pun dorang kat bandar and aq gedik suruh kakak aq amik aq kat rumah nak pergi bandar
last last kakak aq suruh tumpang kawan dy sebab kawan dy pun nak pergi bandar
takpelaaaa, after dah sampai bandar, aq bodek mak aq suruh singgah kedai baju jap
nak beli baju yang tak kesampaian tadi and dapatlaa juga beli
alhamdulillah . baik mak aq :D
now pakaian raya aq dah setel and cuma tunggu masa nak balik kampung tayang baju raya je
tengok, gedik tak alep nie. haha :p


3 ribu orang sayang aku:

Nur Fara said...

lor.. tajuknya jeerk kontroversi.. isi tak pun.. hahaha,,

FaizalSulaiman said...

lol..tajuk kemain:P

nanti chinese raya, kita pun sibuk nak beraya.

1 Malaysia.that's why negara kita ni menarik:)

Aliff Haikal said...

fara : bhaha. tahu punnn :p

faizal : 10 markah untuk anda. ma mom said " ade sale kan, patutla dorang naik sekali'
haha :D