THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, September 5, 2010

shock Oden !

terkejut !

tu je lah yang boleh aq cakap apabila tahu something nie
okay okay tegak terus ke point . Bhaha
korang dah tengok kan iklan raya kat tv3
ala yang tajuknya sinari ramadhan kalau tak silap aq
yang iklan dy ada lampu liplap,kereta terbang bagai tuh laaaa
tahu kan ? bagus . tepuk tangan*
aq terkejut kucing la bila dapat tahu ada maksud yang tersirat dan tersurat dalam iklan uh
dah macam karangan rumusan dah. haha
kalau korang nak tahu apa yang tersurat dan tersiratnya iklan uh
singgah sini,kalau boleh follow lah sekali > http://asaktor.blogspot.com/
apesal tah takboleh nak hidekan URL blog asaktor nie, keyboard aq da jahanam kot, haha
lari topik sudaaa*
kalau korang dah baca mesti rasa pelikkan kenapa lah tv3 boleh siarkan iklan mcmg2 kan
aq taktahu lah betul ke tak kan berita nie,tapi bila aq baca post asaktor nie
ada betul juga kan.
korang nilai lah sendiri okay ;)


2 ribu orang sayang aku:

FaizalSulaiman said...

entah la dik.sib baik mata kita terbuka nak tgk dan tafsiri iklan tu.dah ditarik balik da pun.

*sinari lebaran laa.haha

Aliff Haikal said...

faizal : haha. sinari lebaran eyh ? ntah, ekal main sebat jep. sebab uh tulis (tak silap aq)
hgeee;)