THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, September 23, 2010

hoi kau

seronok wei jadi ketua tingkatan !
boleh jadi femes . haha dabeliu tii hesh

tadi masa perhimpunan kat sekolah, macam biasalah cikgu membebel sesorang kat depan
padahal students nya macam aq bukan nak sangat pun dengar cikgu bebel pagi pagi
tapi terpaksa ! nak buat macam mana kan. haha XD
tapi tadi aq agak terkejut bila cikgu disiplin tiba tiba cakap
'semua ketua tingkatan serta penolong ketua tingkatan sila berdiri'
bayangkan dalam perhimpunan yang seribu lebih tuh *aq bohong je
aq kena berdiri. wah gua agak bengang. haha
then dy cakap lagi
'pergi ambil buku kawalan kelas dan pergi berjumpa guru bla bla bla'
aq pun berdiri lah dengan agak malasnya
haha
then tanya penolong, mana buku kawalan kelas tuh , sebab aq bukan ambil port sangat
haha * ketua tak bertauliah
dy cakap kat dalam kelas,bawah meja dy
waduhhh.aq pun berlari lah naik kelas
lepas dah ambil aq pun pergi lah jumpa cikgu yang dimaksudkan
agak tercungap cungap gak lah . tapi still control macho *haktuii . haha
masa tuh kena lah ceramah lagi
bodoh agaknya , aq dahla jenis tak suka orang bebel pagi pagi
lagi lagi cikgu yang aq jumpa tuh paling aq tak suka . yucksss !
dahlah mood tengah okay and fresh kan. haha
cikgu tuh suruh tulis nama pelajar ponteng lah,tak masuk kelas la, bla bla bla
agak bosan mendengar tapi terpaksa dengar la
lepas dy tanya
'ada apa apa soalan?'
takde seorang pun jawab. haha that mean semua nak masuk kelas cepat cepat
waaa. jahat kan ketua sekarang nie * aq je. hahahaha !
pastu dy suruh blah . apa lagi aq blah ah cepat cepat
gua malas lu tahu tak. hahaha
masuk kelas je cikgu mathematics dah masuk kan
lepas tuh cikgu boleh pulak nak buat test mathematics
dahlah aq tak study langsung and result nye aq jadi blur nak jawab =.='
tapi boleh lah buat . aq kan pandai ! hahaha

mak saya cakap kita kena puji diri sendiri
nak tunggu orang puji, berzaman !
haha !





1 ribu orang sayang aku:

FaizalSulaiman said...

heheheheh..teringat masa skola dulu:P