THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, September 17, 2010

nak kasi tahu sama kau orang

hoi kau . hah yang tengah baca post ni lah ! amboi nak elak elak pula ek
hehee ;p
wea kau , perasan tak . perasan tak ?
aduh sudah terang lagi nak suluh pakai lampu neon eyh kau
hehe
aq dah tukar header laaa. *tepuk tangan
sebelum ni kan header domo kun yang comel
ni kira kasi upgrade lagi bubuh header paling comel
kahkahkah alamak perasan sudah aq
amacam ? okay tak aq edit tuh ? * sambil buat muka comel .haha
actually aq edit header masa tuh malam, so agak tak berkembang kot idea dalam kepala otak nie
sebab tuh cantik sangat kan . hehehe
EKALdude BLOGiest ? siapa yang taktahu maksud angkat tangan !
yang taktahu tuh, jangan la tanya aq apa maksudnya. plis ;)
sebab ? errrrr sebab errrrr lalalala~haha
sesi mengarut lagi mencarut aq dah terserlah la weyh !
sebenarnya aq pun tak faham laa ! hahahaha
dah dah. kita abaikan tentang maksudnya okay :)
and the last nak bagitahu, kamera dslr yang konon aq punya tuh
sebenarnya bukan aq punya laa ! haha. cousin aq punya
nak beli ? whoaaa, bak sini duit raya korang semua
kalau semua sumbang duit raya kat aq, sure boleh beli . haha
dah dah. kang aq mencarut baru tahu . haha

babai ~

4 ribu orang sayang aku:

FaizalSulaiman said...

tudiahhh

header pakai muka sendiri..baru gemapak!

header faizal gak yg tak tuka tuka.hahahahaha

bella said...

baju HOTLINK .
promot ea ? haha
btw , nice (:

FAFA said...

nice header :))

Aliff Haikal said...

faizal: haha. ape lagi. tukar laaa. baru ade geng :p

bella : haah promote, ane taw dpt topap percuma dr hotlink ke. opsss. hahaha

fafa : thanx :) header fafa pon nice . sebab ayat dy creative :D