THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, September 3, 2010

exam dah habis. cuti laaaaaa;)

Alhamdulillah akhirnya trial spm 2010 dah habis :)
so agak lega sikit and boleh lah raya sakan sikit
hehe;)
tadi last exam boleh tahan lah juga soalan prinsip perakaunan
senang + susah jugak . tapi alhamdulillah aq boleh buat
minta minta lah dapat A . Amin~

bila exam akaun aq dah habis
sekolah pun cuti selama dua minggu
horray ! dapat tidur puas puas ngan on9 lelama
haha !
amacam persiapan raya kauorang semua ?
dah beli baju raya ,seluar raya ,kasut raya dgn semua yang berkaitan raya laaaaa
aq dah beli , cuma baju raya jep belum beli lagi
almaklumlah busy dgn peperiksaan
HAktuii ! haha

puasa tinggal beberapa hari jek lagi kan
rasa macam sekejap je aq puasa tahun ni
dup dap dah puasa yang ke 24 kan
semoga segala ibadat kita di bulan puasa nie diterima Allah. amin~


8 ribu orang sayang aku:

FaizalSulaiman said...

insyaAllah alep! doa byk2 pulak utk dpt result cemerlang:))

ps: belum beli baju raya lagi.aiyarkk

Aliff Haikal said...

faizal: amin~ hehehe
baju raye tak beli lagi ??
takpe beli lambat2,nnt dapat murah
heee;)

intan syahierah said...

owh..
ambil prinsip perakaunan rupenye..
sy pun ambil prinsip perakaunan..
sek mana..??

Aliff Haikal said...

yeker ?? hhe same lah
urm skola kat kluang
intan ?

intan syahierah said...

sek biasa je..
smkdm, negeri 9..

Aliff Haikal said...

saya pun same jep skola biase. hehe
gambatte Akaun ! chayok2

intan syahierah said...

huhu..
dulu sy x ambil fizik,kimia n add math..
pastu sy tukar ambil akaun..

Aliff Haikal said...

akaun senang kan ? haha