THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, September 28, 2010

malang kot

urgh! damn . boleh bangun lambat lagi hari nie
handphone lah ni. tak reti nak kejut kan aq pukul 6pg *phone juga yang salah. :D
padahal aq dah buat date dah .
terpaksa lah kelam kabut pergi sekolah
padahal jam dah pukul 7.08 pagi
kalau tak pergi, mampus aq kena pusing 1 padang sekolah
tak sanggup aq. haha
biar lah mata aq agak kemerahan . yelah baru bangun tidur
haha. tapi kena pandai pandai cover lah
jangan nampak sangat muka baru bangun tidur
first exercise aq buat ialah senyum dan senyum seberapa lebar yang boleh
cuba kau buat . hahaha
at least tak nampak sangat kau tengah dalam sleep mode
kan kan kan ? :D
tapi nasib baik lah masa tu tengah perhimpunan
kalau dah masuk dewan,takmau malu aq. haha
lepas tu masuk lah dewan after assembly stupid, ops ;0. hahaha
hari ni subjek BM. nothing interesting to story . cuma ada insiden yang memang tak sial pun
[semasa cikgu suruh hantar karangan yang dy suruh buat . agak huru hara]

si bangang : weyh, pinjam stapler. pinjam laaaa
aq : sorry lah, ubat tinggal sikit lah. aq pun belum stapler kertas aq lagi. sorry la
si bangang : alah,sekali je . kertas aq . kedekut ah kau !
aq : betul lah weyh. last ubat jea ni. sorry lah
si bangang : maai. pepek kau lah! kedekut cakap kedekut.
aq : =.='' *sabar


.

petang tadi buat open window sikit . ajak kawan kawan
haihh. ajak 1 kelas,tapi beberapa kerat jea yang datang
tapi alhmdulillah lah makanan nya habis. taklah membazir. HAha
masak apa? nak taw tak? :D
mak aq masak MEE UDANG asli PULAU PINANG. excited tak dengar? haha
bukan sebarang dapat makan mee udang kat selatan ni
kalau setakat yang 'betul betul holiooooo' tu, tak sedap sangat kot
ops. kang kena saman baru taw. haha :p
i'm penang born okay. haha!
kawan kawan aq yang datang puji lah mee udangnya sedap
aq tak kembang . mak aq kembang . kot la sebab dy yang masak
HAha
merapu sudah. okay lah tu je nak cerita kat korang semua
ada class plak malam ni. haigooo~
SPM ! :D



0 ribu orang sayang aku: