THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, September 15, 2010

CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM

kejam sungguh ek itik tuh . haha *takde kena mengena okay ! selingan sahaja
aq telah ditag contest oleh si cantik manis iaitu RASYIDAH
actually aq dah lama kot kena tag ni,tapi almaklumlah dia tag waktu aq kat kampung
so tak boleh lah nak update blog kan. sorry terlambat ea :)
cakap pasal contest ni kan. dianjurkan oleh http://itikkejam.blogspot.com
so mesti la ada syarat syarat yang kena ikut kan. alaaa senang jek. kacang ! hehe;p


  1. Buat satu entri dengan title “CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM”
  2. Tempek banner contest pada ENTRI dan SIDEBARsepanjang tempoh peraduan berlangsung dan link banner tersebut kepada entri ini.
  3. Upload sekeping gambar korang pakai baju raya yang paling cun hensem meletop kebaboww, tak kisahla raya tahun bila pun yang penting dalam gambar tu mesti adakorang seorang sahaja. Gambar satu kampung tanak eaa...
  4. Nak edit sikit-sikit tu bolehla... Jangan edit sampai tak nampak macam manusia sudah.
  5. Tag 3 orang member blog korang (inform diorang sekali tau, jangan tag senyap-senyap pulak)
  6. Nak follow ke tanak follow belakang kira. takde paksaan punya :) pergi la ke blog dy eyh


Tempoh peraduan sepanjang 1 SEPT hingga 17 SEPT 2010. 2 pemenang dengan gambar paling kreatif akan diumumkan pada 19 SEPT 2010.

kena tag lagi ! aduii. haha okay okay saya kan rajin ! :)

okay ? saya dah buat kerja .

now ! tadaaaa ! gambar tak ensem pun :)


wait wait . ada cerita sikit tentang baju raya aq nie
aq panggil baju raya nie BRLM
amacam ? sedap tak ? hahaha
taknak tanya ke apa maksud BRLM ? alaaaa,tak payah tanya la , meh aq bagitaw
BAJU RAYA LAST MINUTE
haha. nak tahu kenapa aq gelarkan baju raya nie camgini
korang pandai pandai la baca entry aq yang dulu dulu uh ;p
*actually itikkejam tak suruh pun buat cerita segala jadah nie. tapi nak kongsi gak nama baju nie,baru top ! hahaha :D

1 ribu orang sayang aku:

Syira ITIK KEJ♥M said...

ok cukup lengkap dah sume :)

GOOD LUCK!!!!