THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, September 5, 2010

18sx ! jangan baca kalau dosa anda dah banyak

atas faktor keselamatan : post ini ditujukan kepada orang indonesia yang menyerang chatbox aq dengan makian dan hinaan terhadap negara . harap tidak mencetuskan kontreversi;)


tak cukup kat facebook orang indon nie menghina
kat chatbox aq pun dorang nak tunjukkan kehebatan dorang nie
hey indon fuck !
pergi mati lah dengan kau punya bahasa yang memang bangang uh
tak takut la wei kau nak maki aq ke apa ke wei
kau uh meh sini aq nak bagi something word kat kau eyh indon indon tak guna !
  • shit
  • sial
  • babi
  • bodoh
  • bangang
  • tak guna
  • anjing
puas hati ? kau nak serang lagi tak kat chat box aq ?
dialu alu kan laaaa. aq tak halang pun
lagi satu, kau indon memang pengecut kan ?
letak la nama betul kau biar aq dapat detect and maki kau face to face
tak payah lah letak nama samaran kau
dasar indon GOBLOK ! takde otak
hamik kau berpuluh puluh das aq bagi kat kau
simpan elok elok taw !




22 ribu orang sayang aku:

ateyn said...

jaat nye dorg!
halau balik aa!

blue gummy blogy said...

good idea

Nur Fara said...

wah marahnya .. hahah..
sy tak baca sebab dosa da banyak .. ngeh3..
padahal tak tergamak nak baca .. lalala..
btw mereka itu sebenarnya jakun da reti guna internet itu yang kerjenya nak menghack website orang.. pastu mengata sana mengata sini.. karang kita semua ramai ramai serang dioorang baru tahu..
huhuhu.. mereka itu sungguh tak sedar dek untuk..

*lempang diorang sebijik..

Aliff Haikal said...

hangen sungguh ekal taw tak
cam ba alip ba ya betul
kalau orang indon baca nie
meh aq nak cakap !
hoi sialan ! pergi balik lah kau ke negara kau

FaizalSulaiman said...

OK!tak guna betul la depa ni.tak gunaaaaa

blue gummy blogy said...

HAH , pity people . Baru nak up laa , jakun gila kodd .

Aliff Haikal said...

makin benci aq kat indon nie
dasar anak hagham betul

Derus said...

apa hal lah org indon nie..tau lah tak puas hati Malaysia negara yang aman damai, ekonomi stabil..bukan mcm negara diorg..rasuah melampau2..sbb tu jadi mcm tue..

Aliff Haikal said...

sokong anda derus
nak tambah lagi
patutla negara asyik kena malapetaka
pastuh minta malaysia tolong
last2 dorg yang pijak kite balik kan
cmg2 la orang tak bertamadun ucap terima kasih

ct_syuhaidah said...

alif
xbaek la post mcm ni
ct pnh pergi indonesia
jakarta n bandung
bla diorg tau ct n kluarga ct org msia
diorg lyn kmi baek2
hormat nan kmi
bukan suma org indnesia jht
lau alif nk mgata mreka
jgnla trus babitkn nama ngra mreka
lgpun kita ikhlas tlg mreka msa mreka lam kesusahan
xmghrpkn blsan pun
hati2 post entry alif
blog skrg dipantau krjaan
xpsl2 alif msuk pnjra
minta dijauhkn
sorry ek lau ct mnyibok

Mr.Homosapiensz said...

!@#$%^&*%$#@!@#$%^& btol la!! aku pantang btol klu org @#$%^& kacau chatbox ni.......

Aliff Haikal said...

ct : saya tak cakap semua orang indon
saya cakap kat orang indon yang tetiba serang kat chatbox saya. mereka yang mulakan dulu
kenapa saya takde hak nak marah ? lagipun mereka yang mula menghina negara kita , kenapa awak nak bekap mereka yang menghina malaysia
sebagai contoh :malay anjing,fuck malaysia
awk tahan negara awak dihina mcm gitu ?
okay sy faham awk pnah pegy sana
tapi tak semua org indon baik mcm g2
tengok la kat gambar atas uh
terima ksih;)
saya maksudkan kepada mereka yang seperti di gambar. :)bukan semua org indonesia.
;)

Aliff Haikal said...

ct, aliff hormat comment ct

Puteri Nurhafizah said...

Btw dulu time blog lama aku dulu ada ah tetibe indonesia yang macam ni ah datang kat cbox aku sembang kencang segala bagai.

Apapun batak jugak nak buat entri ni semua. then , lepas aku buat entri diorang takde ah bisingbising.

cuma aku macam bengang lah kan. tibatiba datang serang cbox orang padahal kita tak kacau deme. deme plak mengada nak kacau kita. aishh

just nk ckp ah.. kalau kita diam dan tak cakap apa. jangan ah mengada gila nak cakap macam tu. Orang orang tak ada otak je buat macam tu. Aku mengaku aku sendiri tengok cerita endon. =.=

Dorang baut negara kita semua macam apa entah., aku memang marah tapi aku tak amik tindakan pergi mana mana blog endon dan aki dengan tibatiba padahal bukan salah mereka.

Aliff Haikal said...

puteri: haha. tawu takpe. geram kan tetibe serang chatbox kite,padahal tak de salah ape pun. kalau ade pun,takpayah la nak serang chatbox bagai kan

ct_syuhaidah said...

alif
minta maaf ek ct nyebok
ct taula alif mrh
tp mcm alif ckp
diorg xda otak..tut tut n tut
well..itula beza kita nan diorg
kita ada otak
xyah bising2..kita cool je
lg pun yg mghina msia tu budak remaja msh
blom abes sklh pun
xpntg pun pndpt diorg tuh
gov diorg xambik kesah pun sal pndpt diorg
so..knp kita nk ambk kesah kn..
tggula diorg abes sklh ti
tu pun lau dpt abes sklh...
dpt msuk u
diorg msh mentah..remaja
ckp maen skati je
biasala tu drh muda
alif ilek2 je k..
ct tau alif budak pndai
alif dpt bpkir dgn btol
sorry again lau comment ni nyakitkan ati alif

Aliff Haikal said...

its okay la ct. hehe;)
thanx give comment

habsah said...

agak keterlalu sehhh indon2 niee semua...tak sedar ke rakyat dye ramai cari rezeki kat sini...tak reti beterima kasih punye org!!!

Nur Hafizah bte Za'ba said...

sibai pnye endon!!!
aku benci endon!!
lagu2 semua benci!!
kau la fuckk endon!!

p/s : sorry memaki d snie..lala

Ckin Kembaq said...

Aliff,jgan marh cmtu skali..biasa la tu..nak cari kesalahan org lain..yg penting kita tak semarakkan kemarahan ni ye dak?..bia aja la..'fuck' tu kan budaya org putih,depa nak tiru,bia ja..apa2 yg jadi skarang ni tu adalh ujian tau..ingat tu..n_n.. just pandangan..

R.J said...

As a citizen of Indonesia, i really feel sorry for those inappropriate words above..
The fact is, not all of the Indonesian has a bad manner like that.
The problem was started when one of our patrolman was caught by your people in our own territory. That's why Indonesian people got mad.. This isn't a pleading of those inappropriate words above. But this one is just a simple explanation..
And i hope that someday, there will be a peace between our country :)..
Thank you

Warm Regards

Aliff Haikal said...

RJ: i know that. i'm not say all the indonesian
. u have to understand this. :) and i hope like u too. peace no war :)
thanx cause visit my blog