THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, September 24, 2010

kau ada ?

hari sabtu yang indah ..... ops tak lah indah sangat sebab ada sekolah ganti =.='
sangat tak seronok sebab kena belajar, huh aq malas nak belajar siod
haha ! okay ingat SPM alep . berapa bulan jek lagi


pagi tadi kat sekolah sangat sangat sangat mengantuk
lepas tuh kena tazkirah kat sekolah pula masa perhimpunan
jujur la kan, aq tak dengar sangat tazkirah ustaz kat depan sebab dok asyik menguap
haha :D
lepas tuh masa nak masuk kelas ada cikgu lak panggil aq and the gang suruh tolong angkat buku teks yang dirampas
bapak ah banyak gaban ! aq dahlah tengah malas, lagi disuruh angkat buku yang banyak tuh
memang menyusahkan betul lah siapa yang tinggal buku kat sekolah ni
dah kaya sangat ke ? tak reti nak bersyukur kerajaan bagi percuma pinjaman buku teks kat semua pelajar dibandingkan yang sebelum nie . tak dapat kena mohon.
memang siap ah kalau budak budak nie nak tuntut buku teks tu
aq nak sound depan dy. biar dy malu . aq ni dahla orang kuat SPBT sekolah. hahaha :D

hari ni cikgu cikgu pun agak sporting sikit. boleh bergelak ketawa . haha
dorang faham anak murid kelas 5IKHTISAS sukakan keceriaan. bhahaha!
pastu cikgu ADDMATE dgn BM boleh pula cakap benda yang sama . kebetulan ! kelakar sangat
hahaha
cikgu aq ni boleh cipta trademark cikgu masing masing. haha
pastu kitorang satu kelas ketawa lah bila kawan2 aq sebut trademark cikgu cikgu lain
contoh cikgu SAINS aq , trademark dy " tajam ni tajam ni'' pastuh cikgu AKAUN&PERD aq.trademark dy ''rasionalnyaa'' . haha
then cikgu BM suruh aqlini listkan semua trademark cikgu cikgu nie pastu masukkan dalam majalah sekolah. first time tuh kitorang nak buat ni. haha. tengok. sweet kan kelas kitorang

kau ada ????


hahahah !

2 ribu orang sayang aku:

siti nurhamizah said...

jadi kelas yang 1st buat trademark cikgu.
asyik seloka jek kan?
HAHA
kau ada?

Aliff Haikal said...

hahaha ! betul2
time to change ! hahaha