THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, September 26, 2010

kenyang nyaa

'saya dah kenyang lah awak',said the cat



hari nie 3 rumah aq pergi raya
fuhhh~ makan je kerja kat 3 rumah tu
taknak kembung pulak kan perut aq
haha. tak muncit eyh ;p
tapi awal awal masa nak pergi rumah pertama
kitorang ada masalah sikit
sebab yang si Aqilah suruh pergi rumah dy dulu, tapi si Nuar suruh pergi rumah dy dulu
masing masing dah masak kan
apa lagi, berperang la si Aqilah ngan si Nuar ni
last last si Nuar mengalah and pergi la rumah si Aqilah nie
tapi si Aqilah ni boleh perli si Nuar
apa lagi si Nuar pun agak paisei muka. haha
tapi sekejap je pun, dapat makanan , muka terus manis ! hahaha
aq ? aq bedal cocktail buah buahan,mee hun goreng,bakso,and also cake ice cream
look ? banyak kan aq bedal . tapi like i said tak muncit ea . hahaha
then dah lahap kat rumah si Aqilah , pergi lak rumah si Nuar
lagi sekali makan. hahaha
si Nuar masak mee ape tah, lupa nama. haha
sampai kawan kawan aq perli aq sebab makan banyak sangat. haha
who care ? mine stomach not u dude ! XD
pas da makan sepinggan mee ape tah uh, sesi ber-talkkative sambil buat rumah macam rumah sendiri. HAha
after uh bincang lah nak pergi rumah siapa lak
what? perut aq dah very penuh dengan makanan LoL
last last tak pergi . haha hoooray ! ;p
masa on the way nak balik rumah, kawan aq call ajak pergi rumah Atiq
berfikir sejenak.. then make a decision nak pergi jugak even perut dah penuh bagai
hahaha
makan lagi. aduh. tapi saya tak muncit okay .;) hahaha
kesimpulannya hari ni aq makan besauu ! kahkahkah





mengantuknya ! nak tidur sebentar
bersama citcat . hahaha:D

5 ribu orang sayang aku:

FaizalSulaiman said...

kesimpulannya alep..

perut tu dah muncet dah.hahahahahahaha

pasni sesi menandas plak (pergi tandas)hahaha

Aliff Haikal said...

pejal : haha belom2 . maintain lagi ;p
yes. tandas yang harum telah bertambah harum
khakhakhakhakha

Ckin Kembaq said...

akak makan waktu raya smpai muntah...hehe

Aliff Haikal said...

ckin : haha. sampai muntah ? sayangla makanan tu,dah masuk keluar balik. hehehe
makan ape jea ?

Ckin Kembaq said...

actually,plan raya tu memang tak dirancang..huhu masa tu gi raya ngan abg2...first gi umah mak sedara, makan nasi ramai2 pas maghrib..pastu gi umah kwn abh,gi umah kawan,makan laksa,dengan air lagi,kuih..waduh..memang sengkak prot..hehe p

astu hampir2 tengah malam,kena lagi air pe suma,then tak tahan lak tengok citer FBI kena Wakenabeb kot..geli tgk org muntah,tu yg turut sama muntah..hehe bukan sekali dlm hidup, tiap2 taun jadi..hehe