THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, September 27, 2010

masa untuk berubah la

hari isnin. macam biasa sekolah laaa
tapi minggu ni pelajar form5 have to attend a perkampungan dekat dewan kejora
OMG. lagi 2bulan nak spm doe. gila lah kalau aq tak pergi kan. orang berjaya akan mencari jalan,orang gagal mencari alasan. haha ! salin cepat ! :p
pagi pagi dah siap then kejut kakak suruh hantar . dy berleter jugak tanya kenapa tak naik motor sebab selalu aq pergi sekolah naik motor. then jawab la takde parking nanti kot.
pas da gerak naik kereta . sampai lah kat dewan kejora
jumpa geng then borak borak lah konon dah dua bulan tak jumpa *padahal dua hari jek. haha
lepas tu cikgu suruh masuk dewan and ambil tempat duduk masing masing
aq always lah ambil tempat duduk yang kira depan depan lah
takmau lah yang belakang belakang. sebab itu hanya untuk orang yang gagal . betul tak ? :D
lepas dah pot pet pot pet. cikgu kaunseling pulak gediks bagi ceramah kat depan
pasal apa ntah. aq dahlah malas gila nak dengar ceramah yang sama berulang kali
kau suka ?? wah hebat kau ! haha
turn cikgu kaunseling perempuan lak bagi ceramah
tapi yang ni aq suka . suka gila ! haha
dy bagi ceramah kemana hala tuju lepas spm nanti, U mana yang sesuai and diiktiraf M'sia
aq dengar dengan penuh tekun weyh. percaya tak ? percaya jela. haha :D
aq dah buat keputusan nak ambil course _tuttttttt_ *jeng jeng jeng :D
full stop sesi ceramah menceramahi ~

isnin untuk bengkel subjek MATHEMATIC
cikgu dari mana entah dy pungut . haha agak kurang ajar aq kan :p
tapi boleh tahanlah masa dy ajar, tak terlalu bosan tak terlalu excited
so far so good and so far aq boleh faham.
masa yang aq tunggu tunggu pun dah tiba
R.E.H.A.T > M.A.K.A.N
haha!
beratur lah konon nak keluar tu , tapi hampeh jea bila dah keluar
macam rakyat zimbabwe yang kelaparan budak lelaki ni
tak senonoh gila perangai. cuba contohi aq. bhaha~
tapi yang agak buat aq hangin dengan dorang ni kan
boleh dorang senyap senyap ambil dua makanan then satukan dalam satu polistrin
tak macam sial kan perangai. shitt punya budak. macam mana nak berkat belajar,makan pun makanan yang haram.
diorang fikir diorang je yang bayar . watdehell betul.
aq malas nak kecoh kecoh kan even kawan aq sorang tak dapat makanan
aq cakap lah kat orang yang masak makanan tu
so dy bagi lah makanan lebih kat kawan aq
lepas tu masuk dewan balik and belajar macam biasa sampai lah pukul 1.50 petang
then apa lagi . B.A.L.I.K ~!!

haha ~!


0 ribu orang sayang aku: