THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, September 16, 2010

kampung ku





mood raya masih tak hilang lagi
walau sekolah amat meng-jeles-kan kita semua *pada yang masih bersekolah laa
apa aq merepak meraban ni ?
hahaha


tak sangka woo kat kampung aq ada bendang yang amat cantikkkk
hehehehe sebenarnya aq dah tahu yang kampung aq memang ada bendang sangat cantik
tapi tak berkesempatan nak pergi kan
so masa cuti raya kat kampung hari tuh
aq ajak lah sepupu sepupu aq yang kecik kecik uh suruh temankan aq pergi bendang
masa tuh aq memang bosan tahap gaban lah wea
taktahu nak buat apa kat rumah makcik aq, nak tidur malas pulak
so aq ajak lah sepupu aq pergi bendang kat hujung kampung
memang best :) huhu
jalan jalan pusing kampung then pergi lah bendang
aq pun shoot lah gambar kat bendang tuh

memang bosan tahap gaban la wea kat kampung
aq admit kat kau kau semua
nak online pun takboleh , line sangat slow
then ditambah dengan keadaan kampung aq yang dah tak macam kampung
sekarang dalam proses nak buat rumah banglo bertingkat tingkat
then ada lah penempatan pekerja indonesia and bangladesh kat kampung aq
tapi pekerja asing ni tak bahaya la. aq tengok baik jea
so far tak ada la aq dengar berita apa apa kat kampung aq uh
bertembung dengan aq kat jalan pun senyum senyum
tak macam kat negara diorang tuh *opssss :)
kau kau faham kan maksud aq ? hehe

masa malam malam lagi lah
kalau kau orang yang jenis suka tidur awal dalam pukul 8malam
aq boleh gerenti lah kauorang memang takboleh nak tidur masa tuh
bom kebabomm ! memang dah jadi lumrah asam garam aq kat kampung malam malam
hahaha
kalau tak bunyi walau mercun bawang sekali pun memang tak sah
mesti nak bunyi even masa aq nak balik johor pun masih bom kebabomm !
meriah tak ? boleh laaaa. haha




3 ribu orang sayang aku:

::..pr.skYleto..:: said...

wah88..sakan bergmbr nmpk...ngeh3,pepepun camat ari rayer ek..

Alia Laila said...

ceaa . bestnya kampung dia . kampung saya tak ada bendang . :(

Aliff Haikal said...

ni pon kat ujung kampung jea
hehehe;)
ala. jom gy kg sy
hehe