THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, August 1, 2010

KD=perempuan jalang ?




mesti korang dah tengok kan gambar dua orang jalang nih
lagi2 yang perempuan uh
nampak sangat kan haus seks
mana tak nya , belum kahwin dah berani nak comolot depan umum
tak tahu malu ke minah ni ? dy kan dah terkenal kat indonesia malahan di Malaysia jugak
tapi , disebabkan gambar ni, terus kena hentam !
padan muka kau jalang
dah tak tahan dah ke nak comolot uh ?
kata nak kawin tak lama lagi
tunggu je lah kan ? bukan nya susah mana pon
tapi sebab dah takleh nak kawal nafsu kan ,
pening kepala aq tengok jalang nih ek
baru jek bercerai dgn laki dy, dah buat hal
kesian pun ada gak kat anak anak dy
apa lah perasaan dorang kan kalau kena hina or kutuk kat sekolah
mesti rasa macam nak bunuh diri kan ? haha !

lagi 1 hal, bukan hensem mana pon jantan nih
setahu aq lah kan, anang uh lagi hensem kut kalau nak compare dgn jantan nih
haihhhh , manusia lah kan. nafsu lain lain
haha !
pape pon lah kan
korang rasa nak maafkan dy tak even dy dah minx maaf kat umum ?
dulu aq fikir dy nih "perempuan alim'' sebab kawan dgn dato' ct
tapi, hampehhhh jek !
so ? rasa sokong and suka kat KD nih , aq delete delete delete delete !
watpe kan nak suka perempuan takde maruah ni, buat dunia huru hara jek
maksiat terang terangan . haihhh ! MASYAALLAH

oke . chioooo

0 ribu orang sayang aku: