THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, August 28, 2010

=.= mood hilang



tak sangka kan pakai baju kelas sendiri punn kena palat
terima kasih kepada anda anda kerana menghina baju kelas anda sendiri
tak sangka aq kan anda anda ni
penat jek bayar RM25 ringgit semata mata nak memalat baju kelas anda sendiri
terima kasih sekali lagi
sebab aq pakai baju kelas pun sebab baju sekolah aq mak aq basuh and takde langsung baju sekolah nak pakai
ada korang tanya kenapa ?
okay. suda !

now turn cikgu pula
okay, mood aq masa uh memang down gila
lagi2 after cikgu aq cakap camginie

cikgu: Alif,kenapa awak tak pakai baju yg jenis berkoler ? semua lelaki pakai baju berkoler, awak je tak pakai, nak jadi perempuan ke awak ye ?

tak sakit punnn hati aq
cuba korang bayangkan korang kat situasi aq
depan kelas dy cakap macam gitu
okay? aq faham mungkin ada yang tak suka bila aq tulis post nih
tapi aq nak tulis gak. kisah apa aq .
sambung balik
masa uh ade yang ketawa and ada yang tengok jek aq
kepada yang mengertawakan aq : terima kasih banyak banyak okay 'kawan'
time uh memang aq malu gila lah kan
dahlah kena palat and now kena malukan dengan cikgu sendiri
T_______T
masa uh semua yang bergelar kawan takde sorang pon datang kecuali azri
thanx okay kawan :)
aq mengaku masa uh aq rasa nak menangis *sukehati korang nak ckp aq gembeng or what
tapi tak menangis punnn
so mood aq masa kelas dy memang tak baik selama dua masa
=.=
geram+sedih masa uh. tak sangka an cikgu sendiri cakap macam gitu
tapi tak nak pula tanya kenapa aq beli baju takde koler
aq nih jenis orang yang tak suka buat kerja tanpa ada sebab

lepas rehat
mood aq kembali okay bile kawan kawan aq buat lawak depan aq
sekali lagi thanx a lot :)



nie satu lagi hal yang buat mood aq ilang
huh~ pelik betul lah
dah sah terang tang tang yang video kat Facebook uh hasil upload-an orang lain
aq cuma share jek
tak pasal pasal kena maki dengan budak Biadap nih
aq punn tak faham lah
alah. biasa lah,budak baru nak up ber-facebook
layan jelah~~

__________________________________________full stop

0 ribu orang sayang aku: