THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, August 8, 2010

couple and scandel ?

couple ?
couple ?
couple ?

best sangat ke kapel nih ?
oke oke aq tak nafikan kapel nih memang best !

aq mula start berjinak jinak dengan kapel nih masa umur aq 14 tahun
what ? mudanya . tak sangat kot . haha!
mula mula kapel uh memang lah malu malu ayam kan dengan minah kita uh
tapi bila dah dalam sebulan dua uh mula lah jalan sesame lah, balik sekolah sesame lah
normal normal jek , orang baru nak kapel kan
aq pun tak cakap aq tak buat . :D
and then mula lah cakap pasal rancangan masa depan
tak faham ? tipu ! c[=
oke oke ! pasal kahwin kot :D
haha ! memang best sangat masa kapel sebab kita rasa disayangi dan menyanyangi
sampaikan fone pon takleh nak berenggang dengan kita kan
haha !

tapi nih kisah dua taun dlu.masa indah dahulu . dahulu okei
after aq dah clash nan ex-minah aq nih
huhh ! dan sejak tuh aq rasa macam dipermainkan dengan minah uh jek
mana taknya kan ? dlu masa kapel ckp iloveu imissu
tapi bila dah clash ihateu
aq clash pon after dapat tahu minah aq nih main kayu balak belakang aq
hamboii ! perempuan kan. tak cukup dengan 1. nak tambah 1 lagi
dengan member rapat aq pulak uh . hei !
apa lagi kan, bila aq dapat tahu n benda uh pon diperakui oleh ex-minah aq
aq terus lafaz talak lapanbelas kat dy
nanges ? oh tidak !
watpe aq nak nanges kat perempuan yang tak kenang budi

after ape yang happen, rasa benci kat golongan nih pon muncul dalam hati aq
aq rasa macam nak mainkan pulak perasaan perempuan nih
biar diorang rasa mcm mana aq rasa
aq pun mula lah pasang skendel banyak banyak
and bila dah bosan , aq ceraikan dorang
jahat ? oh tidak !
lepas dah lama aq wat kerja nih
mula lah rasa kesian kat golongan nih kan
sebab kan ex-minah aq , mereka mereka pulak menjadi mangsa
so sekarang . aq dah insaf and mula setia pada yang 1
i try and i try

1 ribu orang sayang aku:

gemmujahid said...

waw.. cmtu sekali penangan ur ex.. xtaw nk kte peh.. papepon.. bguih la da insaf
kumen2.. sdg busan nih.. hehehe