THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, August 18, 2010

english memang terhebad!

soalan BI paper 1 tadi memang blank kepale hotak aq taw
dahlah soalan section B dy mcm hape tah !
memang langsung takde idea
so aq main bantai lah apa yang keluar masa uh
i'm repeat : memang takde idea langsung !

Pengawas pekse: okay para pelajar. masa menjawab tinggal lagi 10 minit
aq: what ?!


so masa nih memang secara otomatik idea idea yang tah dari mana datang
and masa tu lah aq siapkan
fuhhhhh~
aq hentam lah . grammar tah ke mana , tense sume ntah ke mana
janji aq siap even hancus ! haha
aq memang dah booking masa ntuk kena ceramah percuma nanti
+__+"

_____________________________________________full stop

2 ribu orang sayang aku:

anuarfariz said...

moga2 jawapan yang last tu lebih membawa berkat..hehehehe..

Aliff Haikal said...

amin :D
hahaaaa