THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, August 17, 2010

contest datang menjengah :D




okay okay
aq telah di tag oleh fieqa tentang contest nih
semua dialu alukan masuk, hehe! termasuk aq yang mmg byk gila gambar black and putih
haha! the rule nak masuk kat cnie. nah! aq bagi .
baca leklok ea. jangan rebut2 nak baca. xD

  • Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...
  • Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...
  • Anda hendaklah meng-Upload gmba hitam dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...
  • Anda hendaklah menjadi salah sorang follower beliau...
  • Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...
  • Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..
  • PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini yup... nanti sy xtau plak.. nak tinggalkan link uh click kat this blog :)
*aq pertaruhkan gambar yang tak CANTIK nih
biar lah kan. janji nie diri aq and black and white kan ?
hehe
motif gambar: frust kot! :D

nak tag siapa ek ? urmmmm
okay okay at least seorang kan ? so boleh lah tag lebih seorang kan
hehe :)
dan kepada semua follower blog ekal eyh :)
nak lebih lanjut bout this contest boleh beurus niaga bersama dia
________________________________________________full stop

1 ribu orang sayang aku:

a t t said...

anda! all the best eh!! ^^.